fbpx

Lifehacks

Лайфхаки від шефа Katana Лайфхаки від шефа

ЛЕГКО, СМАЧНО, ЯСКРАВО!

Далі цікавіше
Katana
Ілля Червенко - Як приготувати сушені морські водорості? Ілля Червенко - Як приготувати сушені морські водорості?

Як маринувати яйця для рамену?

Илья Червенко - Какие напитки пьют с суши? Илья Червенко - Какие напитки пьют с суши?

Які напої п’ють із суші?

Илья Червенко - Как подготовить рыбу для суши? Илья Червенко - Как подготовить рыбу для суши?

Як солити рибу для суші?

Илья Червенко - Как правильно подавать суши Илья Червенко - Как правильно подавать суши

Як правильно подавати суші?

Ілля Червенко - Використання місо-пасти Ілля Червенко - Використання місо-пасти

Використання місо-пасти

Ілля Червенко - Як використовувати кокосову олію для їжі? Ілля Червенко - Як використовувати кокосову олію для їжі?

Як використовувати кокосову олію для їжі?

Ілля Червенко - Як приготувати сушені морські водорості? Ілля Червенко - Як приготувати сушені морські водорості?

Як приготувати сушені морські водорості?

Илья Червенко - Как правильно варить лапшу удон Илья Червенко - Как правильно варить лапшу удон

Локшина удон – як і скільки варити?

Илья Червенко - Как правильно готовить грибы муэр Илья Червенко - Как правильно готовить грибы муэр

Як правильно готувати гриби муер?

Ілля Червенко - Як правильно їсти місо суп Ілля Червенко - Як правильно їсти місо суп

Місо суп – як і чим правильно їсти

Илья Червенко - Как готовить грибы шиитаке Илья Червенко - Как готовить грибы шиитаке

Як готувати гриби шиїтаке?

Ілля Червенко - Що входить в набір для суші? Ілля Червенко - Що входить в набір для суші?

Що входить в набір для суші?

Ілля Червенко - Як розводити соєвий соус Ілля Червенко - Як розводити соєвий соус

Як правильно розбавити соус для суші?

Ілля Червенко - Як вибрати кокосове масло Ілля Червенко - Кокосове масло - яке вибрати?

Кокосове масло – яке вибрати?

Ілля Червенко - Соба - як і скільки готувати Ілля Червенко - Скільки готувати собу?

Соба – як і скільки готувати?

Ілля Червенко - Як вибрати та зберігати кунжутну олію Ілля Червенко - Як вибрати та зберігати кунжутну олію

Як правильно вибрати і зберігати кунжутне масло?

Ілля Червенко - Як приготувати суші без килимка Ілля Червенко - Як приготувати суші без килимка

Суші вдома без бамбукового килимка – це легко

Ілля Червенко - Як приготувати васабі з порошку вдома Ілля Червенко - Як приготувати васабі з порошку вдома

Як приготувати васабі в домашніх умовах?

Лайфхаки Катана. Що потрібно для приготування суші вдома Лайфхаки Катана. Що потрібно для приготування суші вдома

Що потрібно для приготування суші в домашніх умовах? 

Повар Катана Илья Червенко. Яким боком класти лист норі Илья Червенко - Повар Катана. Яким боком класти лист норі

Яким боком класти лист норі правильно?

Лайфхаки Катана от Червенко. Як користуватися паличками для суші? Лайфхаки от Червенко Ильи. Як користуватися паличками для суші?

Як користуватися паличками для суші?

Поради щодо вибору соєвого соусу Поради щодо вибору соєвого соусу

Поради щодо вибору соєвого соусу

Поради з приготування рисової локшини Поради з приготування рисової локшини

Поради з приготування рисової локшини

Поради з нарізання риби для суші та ролів Поради з нарізання риби для суші та ролів

Поради з нарізання риби для суші та ролів

Поради щодо вибору свіжої риби Поради щодо вибору свіжої риби

Поради щодо вибору свіжої риби

Поради по скручуванню ролів Поради по скручуванню ролів

Поради по скручуванню ролів

Маленькі хитрощі професійного приготування страв - лайфхаки від Katana

Лайфхаки від Katana: секрети приготування азійських (і не тільки) страв вдома

Лайфхаки від Katana — це справжня скарбниця для поціновувачів азійської кухні. Тут зібрані практичні поради, які допоможуть вам смачно готувати вдома суші, вок-страви, рамен та інші кулінарні шедеври.

Всі кулінарні поради розроблені професіоналом із багаторічним досвідом — бренд-шефом Іллею Червенко. Поради як заправити рис для суші, обрати найкращі норі, правильно користуватися паличками чи готувати ідеальний васабі — усе це ви знайдете є в наших статтях.

Ілля Червенко — бренд-шеф Katana

Ілля Червенко — бренд-шеф Katana, визнаний експерт азійської кухні та випускник престижного Japanese Sushi Skills Institute у Токіо. Саме він розробляє всі рецептури для продукції Katana, забезпечуючи високу якість та автентичність кожного продукту. Ілля вже багато років активно працює над популяризацією азійської кухні в Україні, ділиться своїм досвідом і знаннями з усіма, хто хоче відкрити для себе світ автентичних смаків.
@illia_chervenko
@chervenko_illia

Відкривайте яскраві смаки світу з Katana

Дізнайтеся більше про секрети азійської кухні на нашій сторінці “Лайфхаки” та втілюйте ці знання у своїх кулінарних шедеврах!

Зберігайте цю сторінку в закладках, бо ми й надалі будемо ділитися новими порадами та лайфхаками, які допоможуть вам готувати чудові страви для себе та для тих, кого ви любите!

Katana — це яскраві смаки світу