ЛЕГКО, СМАЧНО, ЯСКРАВО!
Як маринувати яйця для рамену?
Які напої п’ють із суші?
Як солити рибу для суші?
Як правильно подавати суші?
Використання місо-пасти
Як використовувати кокосову олію для їжі?
Як приготувати сушені морські водорості?
Локшина удон – як і скільки варити?
Як правильно готувати гриби муер?
Місо суп – як і чим правильно їсти
Як готувати гриби шиїтаке?
Що входить в набір для суші?
Як правильно розбавити соус для суші?
Кокосове масло – яке вибрати?
Соба – як і скільки готувати?
Як правильно вибрати і зберігати кунжутне масло?
Суші вдома без бамбукового килимка – це легко
Як приготувати васабі в домашніх умовах?
Що потрібно для приготування суші в домашніх умовах?
Яким боком класти лист норі правильно?
Як користуватися паличками для суші?
Поради щодо вибору соєвого соусу
Поради з приготування рисової локшини
Поради з нарізання риби для суші та ролів
Поради щодо вибору свіжої риби
Поради по скручуванню ролів
Лайфхаки від Katana — це справжня скарбниця для поціновувачів азійської кухні. Тут зібрані практичні поради, які допоможуть вам смачно готувати вдома суші, вок-страви, рамен та інші кулінарні шедеври.
Всі кулінарні поради розроблені професіоналом із багаторічним досвідом — бренд-шефом Іллею Червенко. Поради як заправити рис для суші, обрати найкращі норі, правильно користуватися паличками чи готувати ідеальний васабі — усе це ви знайдете є в наших статтях.
Ілля Червенко — бренд-шеф Katana, визнаний експерт азійської кухні та випускник престижного Japanese Sushi Skills Institute у Токіо. Саме він розробляє всі рецептури для продукції Katana, забезпечуючи високу якість та автентичність кожного продукту. Ілля вже багато років активно працює над популяризацією азійської кухні в Україні, ділиться своїм досвідом і знаннями з усіма, хто хоче відкрити для себе світ автентичних смаків.
@illia_chervenko
@chervenko_illia
Дізнайтеся більше про секрети азійської кухні на нашій сторінці “Лайфхаки” та втілюйте ці знання у своїх кулінарних шедеврах!
Зберігайте цю сторінку в закладках, бо ми й надалі будемо ділитися новими порадами та лайфхаками, які допоможуть вам готувати чудові страви для себе та для тих, кого ви любите!
Katana — це яскраві смаки світу