Локшина удон – як і скільки варити?
Локшина удон — популярний інгредієнт багатьох гарячих азіатських страв. Її використовують як гарнір або основу для вок-страв, додають у супи та рамен, подають із бульйоном. Тому питання, як варити удон, рано чи пізно виникає у всіх любителів східної кухні. Сьогодні ми хочемо поділитися з вами секретами приготування цієї локшини, перевіреними на практиці, щоб страви з неї були апетитними та смачними!
Дотримуйтеся цих простих кроків, і у вас обов’язково все вдасться!
Залежно від складу удон готують 5–7 хвилин. Однак якщо вам цікаво, як варити китайську локшину удон перед додаванням її у вок або інші страви, варто варити її до напівготовності, не довше 5 хвилин.
Пшеничну локшину удон від Katana виготовляють без додавання шкідливих жирів, а також штучних барвників та ароматизаторів, тому продукт виходить поживним і корисним. В удоні є складні вуглеводи, завдяки яким організм насичується енергією, не накопичуючи при цьому жир, що дозволяє використовувати його при дієтичному харчуванні. Тому відповідь на питання, як готується удон, буде цікавий і тим, хто прагне мати струнку фігуру.
Тепер ви знаєте, скільки варити пшеничну локшину. Крім цього корисного та смачного продукту на нашому сайті ви можете знайти все для приготування азіатських страв, щоб балувати себе та близьких новими смачними частуваннями!