fbpx

Які напої п’ють із суші?

Суші – найпопулярніша японська їжа в світі, а світ наповнений людьми з різними смаками та уподобаннями. Напевно, тому немає універсальних правил, які напої до суші підходять: вибір залежить від події, гостей, особистих смаків.

На батьківщині цієї страви до суші подають місцеві алкогольні та безалкогольні напої. Особлива увага, навіть магічне значення, надається сервіровці. Їжа і напої, не пригнічуючи особливостей кожного, взаємно доповнюються. Важливо, щоб пиття не заважало відчути легкий смак суші.

З якими алкогольними напоями їдять роли?

У виборі алкоголю до ролів дотримуйтесь правил гармонійного поєднання їжі, дозволяючи всім компонентам розкритися. Ми пропонуємо спробувати, який напій підходить до суші і ролів для вас сьогодні.

  • Саке. Рисове вино з рисом? Подібне поєднання напевно оцінять фанати священного в Японії продукту. Міцне саке заглушає тонкий смак риби в ролах. В Японії його вживають як аперитив, до страви подають більш легкий напій.
  • Пиво. Приємне поєднання ароматів рису і хмільного солоду творить особливу атмосферу дружньої вечірки, спільного перегляду спортивних чемпіонатів і справжніх веселощів. Експериментуйте з різними сортами світлого пива і зробіть хороший вибір. Риба зробить це поєднання досконалим.
  • Вино. Здатне підкреслити смак і збагатити букет кожного блюда. Кращі сорти білого, легке ігристе Просекко додадуть відчуття вишуаності, освіжать спекотним днем ​​в протилежність темному сливовому, аромат якого зігріває теплом. До речі, ви можете придбати багато компонентів азійської кухні у відділах інтернет-магазинів все для суші.

Які безалкогольні напої п’ють із суші?

Безалкогольний стіл – це норма в культурах світу і багатьох сім’ях. Традиційною різноманітністю в японських традиціях тішать безалкогольні напої. Перш за все це, звичайно, чаї. Зі стеблами трав, пелюстками квітів, фруктами, поміщені в піали, наповнять ароматами воду для пиття, створять атмосферу спокою і радості під час їжі.

  • Зелені і трав’яні чаї. Їх найчастіше вживають до суші в Японії, вони – частина традиційної культури харчування. Тонкі аромати трав збагачують смаки їжі, освіжають рецептори.
  • Фруктові чаї та коктейлі. Апельсин, лимон, гранат, ягоди – з них роблять чаї та коктейлі на водній основі, п’ють дорослі і діти, отримуючи бадьорість і вітаміни.

Використовуйте ці та інші лайфхаки у приготуванні азіатської їжі, коли будете готувати частування для друзів і сім’ї.