fbpx
Як робити суші вдома Продукция Катана для нори маки Як робити суші вдома. Спосіб приготування Як робити суші вдома
cook_time
Приготування 45 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

Як робити суші вдома

Суші – це традиційна японська страва, яка з давніх часів підкорила світ своїм екзотичним смаком та виглядом, і навіть сьогодні не втрачає своєї популярності в усьому світі. Суші зазвичай готують з рису, норі та риби, але начинка може бути дуже різноманітною: риба, сир, овочі, тощо. Головною рисою цієї страви є те, що вона може бути приготовлена вдома, і миттєво стане улюбленою для всієї сім’ї.

Тож, якщо ви любите суші та хочете спробувати свої сили в готуванні, то цей покроковий рецепт приготування суші допоможе вам створити цю екзотику у себе на кухні.

Продукция Катана для нори маки

Інгредієнти для приготування суші

Як робити суші вдома. Спосіб приготування

Покрокова інструкція приготування суші

  1. Приготуйте рис. Для приготування суші використовують спеціальний круглозернистий рис для суші, він більш клейкий, тому ролл краще тримає форму. Ретельно промийте рис, 3-4 рази зливайте воду. Варіть рис за інструкцією на упаковці або скористайтеся нашою детальною технологією приготування рису для суші.
  2. Заправка для рису. У невеликому сотейнику ретельно змішайте до однорідності 100 мл рисового оцту + 40 г цукру + 12 г солі. Підігрійте все 5хвилин до повного розчинення. Не забувайте помішувати, щоб отримати максимально якісний результат смачної заправки. Залийте заправку до відвареного рису та перемішайте. Щоб не зіпсувати текстуру крупи, зі свого досвіду рекомендуємо перекласти відварену крупу у дерев’яну або пластмасову ємність. Детальніше
  3. Розріжте лист норі навпіл по ширині, використовуйте половину листа та покладіть його на бамбуковий килимок. Викладіть на шорсткий бік листа норі відварений заправлений рис по всій поверхні щільним рівним шаром, залишаючи верхній край листа без рису на 1,5 см.
  4. Викладіть на середину листа кілька смужок начинки. Улюблені продукти треба заздалегідь підготувати та нарізати соломкою.
  5. Підніміть килимок з вільного боку і скрутіть його, акуратно притримуючи великими пальцями. Зафіксуйте килимок у момент, коли начинка буде повністю закрита, й ущільніть рулет. Зробіть кілька обертів, щоб начинка опинилася всередині, а рис був рівномірно розподілений по всій товщині.
  6. За 5–7 хвилин після цього наріжте отриманий рулет на 6–8 частин. Ми рекомендуємо робити це гострим ножем, періодично змочуючи його в підкисленій оцтом холодній воді. Готові роли посипте кунжутом і подавайте до столу з васабі, імбиром і класичним соєвим соусом.
Як робити суші вдома

Сподіваємось у вас все вийде з першого разу!

Бажаємо вам приємного апетиту!

Виконати замовлення на ZAKAZ.UA в супермаркеті:
Вы можете приобрести нашу продукцию в сети супермаркетов: Сильпо, Ашан, Billa, Фора, Novus, Fozzy, Мегамаркет, Велика Кишеня, Варус, Таврия, Класс, Два Шага