Рецепт рисовой лапши со свининой в соевом соусе Ингредиенты для рисовой лапши со свининой в соевом соусе Приготовление рисовой лапши со свининой в соевом соусе Рецепт рисовой лапши со свининой в соевом соусе
cook_time
Приготування 30 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

 Рецепт ролів з куркою
Рецепт ролів з куркою
 Рецепт ролу Золотий Дракон
Рецепт ролу Золотий Дракон

Рецепт рисової локшини зі свининою в соєвому соусі

Чим локшина зі свининою може привернути увагу домашніх гурманів? В рецепті пропонуємо оригінальний склад продуктів та паназіатський спосіб їх обробки. Рисова локшина зі свининою, окрім основних продуктів, включає японські інгредієнти, тому запам’ятається вам як надзвичайно яскрава їжа. Готуємо, насолоджуємося, наїдаємося!

Склад страви

Локшина зі свининою в соєвому соусі готується з наступних компонентів, розрахованих на 3-4 порції:

  • 200 г – широка рисова локшина Katana;
  • 2 ст. л. – соєвий соусПреміум” Katana;
  • 150 г – свиняча вирізка;
  • 50 г – пекінська капуста;
  • 0,5 шт. – болгарський перець;
  • 0,5 шт. – морква;
  • 1 шт. – куряче яйце;
  • 2 зуб. – часник;
  • 1 шт. – перець чилі;
  • 15 г – імбир;
  • 2 ст. л. – рослинна олія;
  • 3 пера – зелена цибуля.

Кроки приготування скляної локшини зі свининою в соєвому соусі

  1. Рисову локшину приготуємо відповідно до рецептури на упаковці
  2. Свинячу вирізку наріжемо тонкими довгими брусочками
  3. Моркву, болгарський перець, пекінську капусту та цибулю наріжемо довгою соломкою. Зелену цибулю, перець чилі поріжемо дрібно. Часник роздушимо пласким боком ножа, подрібнимо. 
  4. Розігріємо в сковороді вок олію та обсмажимо м’ясо. 
  5. Потім додамо підготовлені овочі, перець чилі, імбир та часник. Обсмажимо із м’ясом протягом 1 хвилини.
  6. Додамо сире яйце та обсмажимо.
  7. Додамо в сковороду локшину, перемішаємо, прогріємо все разом протягом 1 хвилини.
  8. Викладемо на тарілку та прикрасимо.

Використовуйте лайфхаки для приготування японських страв – і звична їжа забарвиться новими ароматами, а буяння смаків, підсилених незвичними спеціями, закрутить голову навіть веганові.