Скуштуй ще:
Азіатська кухня — справжнє джерело вегетаріанських страв, причому таких смачних, що навіть найзатятіші м’ясоїди їдять їх із величезним задоволенням. Наприклад, сьогодні ми розповімо вам про те, як приготувати салат із сушених грибів шиїтаке та спаржевої квасолі. Завдяки високому вмісту білка страва не лише виходить дуже поживною, а й підкорює з першого шматочка своїм смаком. Ароматні гриби, соковита квасоля, хрусткий кунжут із тонкими горіховими нотками й каскад гострих спецій — таке поєднання багатьом припаде до душі! Давайте ж почнемо приготування — за допомогою наших підказок дуже скоро на вашому столі з’явиться страва, яка відразу завоює ваше серце й надовго затримається в вашому меню.
Як правило, страва готується з розрахунку на дві порції. У цьому випадку нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
Коли ми підготували всі необхідні продукти, розпочнемо створення справжнього кулінарного шедевру — салата з шиїтаке. Приготування складається з декількох нескладних кроків:
Салат можна подавати як холодну закуску, гарнір до страв із м’яса та риби або самостійне частування — наприклад, він чудово підійде, щоб побалувати себе чимось незвичайним під час посту або порадувати знайомих веганів. Страва дуже смачна і в теплому вигляді, і в холодному, після того, як продукти добре просочаться гострою заправкою. Здивуйте своїх друзів і рідних смачним і корисним салатом із грибами шиїтаке — з нашими підказками ця страва вдасться вам швидко й легко!