Скуштуй ще:
Пропонуємо господиням рецепт якісоби куркою для ситного повноцінного обіду. Якісоба, тонка яєчна локшина, з давніх часів є популярним компонентом повсякденного та святкового японського столу. В гречаній локшині відчутний тонкий аромат, пружна текстура та бежево-сіруватий, деколи з рожевим відтінком, колір. Як і інші види японської локшини, якісоба добре смакує з м’ясом, овочами, грибами. Сподіваємось, що рецепти азіатської локшини доповнять вашу домашню кухню новими улюбленими стравами. Приємного приготування!
Щоб приготувати 2 порції які соба з куркою, вам необхідний наступний набір компонентів:
Якісоба з куркою чудово комбінується з соєвим м’ясом та овочами, утворюючи поживні веганські страви. А ще до сімейного застілля пропонуємо вашій увазі рецепти ролів у домашніх умовах з різноманітним начинками.