Скуштуй ще:
Смажений рис — популярна азіатська вулична страва, дуже поширена в Таїланді, Китаї та Кореї. До заздалегідь відвареного рису додаються різноманітні начинки, і все це обсмажується з соєвим соусом і спеціями. Якщо у вас в холодильнику залишився готовий рис від гарніру або суші, цей рецепт смаженого рису стане в нагоді! Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати разом з нами рис з куркою теріякі. Страва виходить дуже яскравою за рахунок різнокольорових овочів— червоний перець, помаранчева морква, жовта кукурудза та зелений горошок викликають апетит вже одним своїм виглядом. А в поєднанні з соковитою куркою, ароматним часником і солодко-солоним соусом теріякі страва стає по-справжньому вишуканою! Нумо почнемо приготування.
Для двох порцій рецепту рису з куркою нам буде потрібно:
Коли всі продукти в наявності, ми з вами можемо розпочинати приготування рецепту смаженого рису. Цей процес складається з таких простих етапів:
Рис часто використовують для приготування багатокомпонентних страв — він має ніжну текстуру, але у нього немає яскраво вираженого смаку, що дозволяє крупі насичуватися смаками й ароматами інших інгредієнтів. Тому такі частування завжди виходять яскравими та апетитними. Ми щиро сподіваємося, що у вас все вийде, та цей рецепт смаженого рису стане однією з ваших улюблених страв!