fbpx
Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана Маринована курка для гриля та барбекю Japanese Style рецепт від Катана Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана
cook_time
Cooking 10 minutes
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Taste more:

How to marinate meat for grilling and BBQ

The taste of meat can be very diverse, depending on the cooking method and the spices used. However, when it comes to the taste of grilled meat, you should choose a marinade that will definitely make the taste balanced and aromatic.

Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана

Ingredients

     

Маринована курка для гриля та барбекю Japanese Style рецепт від Катана

Cooking steps

  1. Cut the meat into uniform pieces, about 2-3 cm in size.
  2. Put the meat in a deep dish and add 1 sachet of marinade BBQ marinade Korean Style or BBQ marinade Japanese Style from Katana. Add salt. Mix thoroughly so that the marinade evenly covers all pieces of meat.
  3. Leave for at least 2 hours. For better marinating, we recommend leaving it in the marinade overnight.
  4. Put the marinated meat on the grill and fry until done.
Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана
Place an order on ZAKAZ.UA in the supermarket:
Вы можете приобрести нашу продукцию в сети супермаркетов: Сильпо, Ашан, Billa, Фора, Novus, Fozzy, Мегамаркет, Велика Кишеня, Варус, Таврия, Класс, Два Шага