fbpx
Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана Маринована курка для гриля та барбекю Japanese Style рецепт від Катана Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана
cook_time
Приготування 10 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

Як маринувати м'ясо для грилю та BBQ

Смак м’яса може бути дуже різноманітним, залежно від способу приготування та спецій, що використовуються. Однак, коли йдеться про смак м’яса, приготованого на грилю, варто обрати маринад, який точно зробить смак збалансованим та ароматним.

Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана

Інгредієнти

BBQ marinade Korean Style маринад до м'яса для гриля та барбекю 60г ТМ Катана        BBQ marinade Japanese Style 60 г ТМ Катана

Маринована курка для гриля та барбекю Japanese Style рецепт від Катана

Кроки приготування

  1. Розріжте м’ясо на рівномірні шматочки, розміром приблизно 2-3 см.
  2. Покладіть м’ясо в глибоку посудину та додайте 1 саше маринаду BBQ marinade Korean Style або BBQ marinade Japanese Style від Katana. Додайте солі. Ретельно перемішайте, щоб маринад рівномірно покрив усі шматочки м’яса.
  3. Залиште мінімум на 2 год. Для кращого маринування рекомендуємо залишити в маринаді на ніч.
  4. Промариноване м’ясо викладіть на гриль та смажте до готовності.
Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана

Відео від користувачів:

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений KATANA (@katanaua)

Виконати замовлення на ZAKAZ.UA в супермаркеті:
Rectangle
Shop Katana
Rozetka
prom
ZAKAZ
Вы можете приобрести нашу продукцию в сети супермаркетов: Сильпо, Ашан, Billa, Фора, Novus, Fozzy, Мегамаркет, Велика Кишеня, Варус, Таврия, Класс, Два Шага