Скуштуй ще:
Як тільки в Америці почали готувати суші, вони дуже швидко стали популярними, але був один нюанс. Американці насторожено ставилися до сирої риби та морепродуктів у начинці, тому меткі кухарі, які не хотіли втрачати клієнтів, ішли на різні хитрощі. Крім того, що в начинку почали додавати продукти, які пройшли термічну обробку, самі роли теж почали запікати в духовці. Так суші з холодної закуски перетворилися на гарячу страву. Сьогодні ми пропонуємо нам приготувати разом запечені роли з мідіями — ця страва точно припаде вам до душі!
Для приготування двох порцій (280 г) суші з мідіями нам знадобиться:
Сьогодні ми допоможемо вам дізнатися, як зробити роли з мідіями. З нашими підказками ви приготуєте їх швидко та легко — потрібно всього лише зробити кілька простих кроків!
Один із найпоширеніших варіантів приготування запечених суші — коли риба або морепродукти не загортаються всередину ролу, а викладаються зверху. Так вони швидше і краще пропікаються. Ну і найцікавіший варіант — роли, запечені під сиром. Тягуча сирна шапочка робить страву апетитною і неймовірно смачною! Цей рецепт суші з мідіями — саме такий, тому ми дуже сподіваємося, що ви частіше будете радувати себе та близьких цією вишуканою стравою! Також обов’язково ознайомтеся з нашими рецептами для приготування японських страв в домашніх умовах.