fbpx
WOK локшина бобова в устричному соусі Як заправляти локшину WOK локшина пшенична Udon (удон) в соусі Теріякі WOK локшина бобова в устричному соусі
cook_time
Приготування 25 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

WOK локшина бобова в устричному соусі

WOK локшина бобова в устричному соусі – це смачна та ароматна азіатська страва, яка поєднує ніжну бобову локшину з насиченим смаком устричного соусу. Вона проста у приготуванні та займе мінімум часу.

Як заправляти локшину

Інгредієнти

Для приготування WOK страви на знадобиться:

WOK локшина пшенична Udon (удон) в соусі Теріякі

Кроки приготування 

  1. Локшину бобову відварити згідно з інструкцією на упаковці. Після цього промити під холодною водою та змастити олією.
  2. Підготувати інгредієнти. Овочі свіжі: промити, почистити і нарізати соломкою. Часник, імбир почистити, помити та дрібно нарізати. Філе курки: промити, нарізати дрібним кубиками. Гриби сушені: вийняти з упаковки, відварити близько 5-8 хв., після чого промити під проточною водою.
  3. У розігріту WOK пательню або інший глибокий посуд великого діаметру та плоским дном додати олії. Занурити куряче м’ясо та обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору близько 2-3 хв.
  4. Додати до м’яса свіжі нарізані овочі, імбир та часник та обсмажити ще 2 хв. у пательні.
  5. Додати промиту локшину, WOK соус «Устричний» і, помішуючи, обсмажувати ще 1,5 хв.
  6. Локшину посипати сухими приправами, перцем.
WOK локшина бобова в устричному соусі

Страва готова!

Не бійтеся експериментувати з інгредієнтами та додавати свої улюблені овочі чи м’ясо, щоб страва отримала унікальний смак. Приготуйте смачну вок вечерю з бобової локшину в устричному соусі та насолоджуйтесь запашним смаком азійської кухні просто вдома!

Виконати замовлення на ZAKAZ.UA в супермаркеті:
Вы можете приобрести нашу продукцию в сети супермаркетов: Сильпо, Ашан, Billa, Фора, Novus, Fozzy, Мегамаркет, Велика Кишеня, Варус, Таврия, Класс, Два Шага