Рецепт ролла Калифорния с копченым угрем в икре масаго Інгредієнти для ролу Каліфорнія з копченим вугром в ікрі масаго Приготування ролу Каліфорнія з копченим вугром в ікрі масаго Рецепт ролла Калифорния с копченым угрем в икре масаго
cook_time
Приготування45 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

 Рецепт соби з овочами
Рецепт соби з овочами
 Технологія приготування рису для суші
Технологія приготування рису для суші

Рецепт ролу Каліфорнія з копченим вугром в ікрі масаго

Зазвичай для приготування суші використовують рибу в сирому вигляді, але одне з виключень — морський вугор. Вважається, що його м’ясо в необробленому вигляді може нашкодити людині, тому таку рибу готують способом гарячого копчення і лише потім використовують для різних страв. Суші Каліфорнія з вугром в ікрі масаго — одне з таких частувань, яке має неповторний смак і апетитно виглядає завдяки яскравим ікринкам. До того ж його солодкувате м’ясо відмінно поєднується з освіжаючим огірком і маслянистим авокадо, створюючи результат, від якого ви будете в захваті!

Інгредієнти суші Каліфорнія з копченим вугром в ікрі масаго

Отже, давайте разом візьмемося за приготування цієї чудової страви! До складу ролу Каліфорнія з вугрем в масаго входять наступні продукти (для порції 230 г):

Кроки приготування ролів Каліфорнія з копченим вугром в ікрі масаго

Якщо ви шукаєте рецепт суші Каліфорнія в ікрі масаго з вугрем, то зараз ми розповімо вам про всі секрети приготування цієї страви. Отже, нам з вами потрібно зробити наступні дії:

  1. Відріжемо  половину листа водоростей, викладемо на бамбуковий килимок шорстким боком вгору.
  2. Викладемо на водорості рис щільним рівним шаром, залишаючи вільним лише верхній край (досить 1,5 см).
  3. Тепер перевернемо заготовку так, щоб рис був знизу, а вільний край водорості був ближче до нас. По центру по всій ширині додамо рибу, нарізані соломкою овочі та поллємо все майонезом.
  4. Скрутимо килимок у рулет, акуратно притримуючи начинку вказівними пальцями.
  5. Обваляємо рол Каліфорнія в масаго і гострим ножем, попередньо змоченим водою, розріжемо на вісім рівних частин.
  6. Ми рекомендуємо подавати готові роли з соєвим соусом унагі, який найкраще підкреслить смак копченого вугра, пелюстками імбиру та васабі.

Приготуйте роли з копченим вугром в ікрі мойви власноруч і порадуйте рідних та близьких цією приголомшливою стравою! Також обов’язково ознайомтеся з інгредієнтами для азіатських блюд ТМ Катана.