Скуштуй ще:
Кімбап — це поширена в Кореї закуска. Для корейців це символ шкільних поїздок і сімейних пікніків, та й просто популярна вулична їжа. Ці корейські роли зовні нагадують суші — начинку загортають в рис і норі або ламінарію. Однак в їх склад зазвичай входять не сирі, а приготовані інгредієнти — риба, м’ясо, овочі, гриби, омлет, різні копченості та соління, а також гострі спеції або соуси. Крім того, за рахунок великої кількості начинки роли виходять більш об’ємними та барвистими. Сьогодні ми хочемо поділитися з вами одним із варіантів такої страви — ми пропонуємо разом приготувати кімбап із тунцем і овочами.
Перш, ніж почати розбиратися в тонкощах, як готувати кімпаб, варто запастися необхідними інгредієнтами. Для однієї порції нам знадобиться:
Перець чорний мелений за смаком.
Нумо почнемо разом готувати кімбап! Рецепт не дуже складний, а з нашими підказками вам все вдасться легко та швидко! Приготування кімпаба складається з таких етапів:
Тепер ви знаєте, як приготувати кімпаб і можете запропонувати друзям і близьким спробувати ці корейські суші як вечерю або перекус в поході чи на пікніку. Ніжний тунець чудово поєднується з хрусткими овочами, а гострий часник чудово підкреслює їхній смак і додає страві пікантності. Така закуска завжди виходить ситною та смачною. До того ж вона чудово підійде тим, хто хоче спробувати азіатську їжу, але переймається через якість сирої риби. Обов’язково порадуйте себе цією незвичайною стравою!