fbpx
Як приготувати японський суп Рамен вдома Як приготувати японський суп Рамен вдома Як приготувати японський суп Рамен вдома Як приготувати японський суп Рамен вдома
cook_time
Приготування 20 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

Як приготувати рамен вдома

Суп Рамен – це традиційна японська страва, яка складається із насиченого мясного бульйону, лапші рамен та різних додатків. Вона вважається однією з найпопулярніших страв японської кухні. Але він популярний не тільки в Японії, але і по всьому світу, завдяки своєму багатому смаку та харизматичному вигляду. Суп Рамен є справжньою гастрономічною насолодою для любителів азіатської кухні.

Як приготувати японський суп Рамен вдома

Інгредієнти

Для приготування рамену нам буде знадобиться:

Як приготувати японський суп Рамен вдома

Кроки приготування

  1. Закип’яти воду або готовий курячий не солоний бульйон
  2. Додати 1 саше (60 мл) концентрату для бульйону рамен Shoyu чи рамен Miso та ретельно перемішати
  3. Відварити локшину Удон Katana відповідно до інструкції на упаковці
  4. В супову тарілку покласти готову локшину та додати утворений бульйон
  5. Додати цибулю, кукурудзу, кунжут, водорості норі, варене яйце, смажене м’ясо
Як приготувати японський суп Рамен вдома

Страва готова!

Цей рецепт допоможе вам легко приготувати смачний суп Рамен вдома, та насолоджуватися витонченим смаком автентичного японського супу рамену прямо у своїй кухні. Зробіть ваш обід або вечерю справжньою кулінарною подорожжю!

Виконати замовлення на ZAKAZ.UA в супермаркеті:
Вы можете приобрести нашу продукцию в сети супермаркетов: Сильпо, Ашан, Billa, Фора, Novus, Fozzy, Мегамаркет, Велика Кишеня, Варус, Таврия, Класс, Два Шага