fbpx
Як приготувати японський суп Рамен вдома Як приготувати японський суп Рамен вдома Як приготувати японський суп Рамен вдома Як приготувати японський суп Рамен вдома
cook_time
Приготування 20 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скуштуй ще:

Як приготувати рамен вдома

Суп Рамен – це традиційна японська страва, яка складається із насиченого мясного бульйону, лапші рамен та різних додатків. Вона вважається однією з найпопулярніших страв японської кухні. Але він популярний не тільки в Японії, але і по всьому світу, завдяки своєму багатому смаку та харизматичному вигляду. Суп Рамен є справжньою гастрономічною насолодою для любителів азіатської кухні.

Як приготувати японський суп Рамен вдома

Інгредієнти

Для приготування рамену нам буде знадобиться:

Як приготувати японський суп Рамен вдома

Кроки приготування

  1. Закип’яти воду або готовий курячий не солоний бульйон
  2. Додати 1 саше (60 мл) концентрату для бульйону рамен Shoyu чи рамен Miso та ретельно перемішати
  3. Відварити локшину Katana відповідно до інструкції на упаковці
  4. В супову тарілку покласти готову локшину та додати утворений бульйон
  5. Додати цибулю, боби, кунжут, водорості норі, варене яйце, готові креветки
Як приготувати японський суп Рамен вдома

Страва готова!

Цей рецепт допоможе вам легко приготувати смачний суп Рамен вдома, та насолоджуватися витонченим смаком автентичного японського супу рамену прямо у своїй кухні. Зробіть ваш обід або вечерю справжньою кулінарною подорожжю!

 

Відео від користувачів:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATANA (@katanaua)

Виконати замовлення на ZAKAZ.UA в супермаркеті:
Rectangle
Shop Katana
Rozetka
prom
ZAKAZ
Вы можете приобрести нашу продукцию в сети супермаркетов: Сильпо, Ашан, Billa, Фора, Novus, Fozzy, Мегамаркет, Велика Кишеня, Варус, Таврия, Класс, Два Шага