Скуштуй ще:
Місо-суп — одна з найпопулярніших страв у Японії. Це традиційний японський сніданок, як у нас яєчня, вівсянка чи сирники. Гарячий суп насичує на весь день і тонізує не гірше, ніж кава. Основний інгредієнт страви — паста місо, яку японці називають «смаком мами», тобто найважливішим продуктом країни. Хоча цей продукт виробляють із сої, він часто замінює у стравах молочні продукти, такі як сметана і масло — японці їх практично не вживають через поширену непереносимість лактози. Крім пасти в рецепт супу місо можуть входити найрізноманітніші начинки, але правильно приготований бульйон відіграє головну роль, його має бути більше, ніж інших інгредієнтів. Сьогодні ми розповімо, як приготувати місо-суп із соєвим сиром тофу.
Для приготування супу місо нам знадобляться якісні інгредієнти — в цьому випадку страва вийде ідеальною. Для приготування двох порцій нам знадобиться:
Рецепт місо-супу досить простий:
Тепер ми з вами засвоїли рецепт місо-супу і сподіваємося, що він знайде своє місце в вашому переліку улюблених страв. Солодкувато-солоний бульйон із характерним смаком умамі, доповнений пікантною цибулею та ніжним тофу, стане чудовим сніданком або обідом, який готується за лічені хвилини. Суп буде смачним і ситним навіть без м’яса, масла і сметани, отже чудово підійде веганам і тим, хто поститься. Іноді його подають як закуску перед основною стравою. Обов’язково додайте цю страву до свого повсякденного раціону! Також ознайомтеся з кращими інгредієнтами для приготування азіатських страв від Katana.