Місо суп з соєвим сиром і тофу

П’ятнадцять хвилин до справжнього задоволення – рецепт місо-супу з тофу і соєвим сиром.

Різноманіття у їжі – це не тільки смачно, але ще і дуже корисно. Але головне – зручно. Вам не знадобитися витрачати багато часу, щоб створити вишуканий кулінарний шедевр у себе на кухні. Наприклад, ви можете приготувати місо-суп вже за 15-20 хвилин. Ми розповімо вам простий і легкий спосіб приготування цієї страви.

Для приготування місо-супу нам знадобляться якісні інгредієнти. Отже, нам потрібні:

  • 500 мл. – очищена вода;
  • 100 гр. – сир тофу;
  • 40 гр. –  місо-паста Katana;
  • 30 гр. – зелена цибуля;
  • 4 гр. – сухі водорості вакаме Katana.
  • Соєвий соус і кунжут Katana за смаком.

Підготовчий етап закінчено, настав час розпочати приготування страви.

  1. Беремо каструлю і заливаємо 0,5 л води. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Тепер ставимо температуру на мінімум і додаємо водорості вакаме. Їх необхідно варити 1,5 хвилини;
  2. У піалу з сиропом додаємо місо пасту, ретельно розмішуємо і виливаємо в каструлю;
  3. Додаємо за смаком соєвий соус, доводимо до кипіння і варимо 2-3 хвилини;
  4. В глибокі тарілки кладемо сир і дрібно порізану зелену цибулю. Розливаємо бульйон по порціях і посипаємо кунжутом.

Займайтеся кулінарним чарами у себе на кухні – приготуйте смачний суп з сиром і тофу.