Місо рамен є одним з найпопулярніших видів японського традиційного супу. Його основною відмінністю є бульйон, який готується на основі місо пасти (ферментованої соєвої пасти), що надає супу багатий, насичений і трохи солоний смак.
Цей суп стрімко здобув популярність у всьому світі, тож впевнені, що він обов’язково прийдеться вам до смаку. Ось простий та цікавий рецепт Місо рамену для двох, який ви легко зможете приготувати вдома.
Спосіб приготування:
- У великій каструлі змішайте бульйон чи воду з дрібно нарізаними часником та імбиром. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і дайте поваритися на слабкому вогні протягом декількох хвилин, щоб аромати змішалися.
- Приготуйте локшину для рамену за інструкціями на упаковці. Зазвичай це займає від 3 до 5 хвилин. Після цього відкиньте локшину на друшлак і промийте її під холодною водою.
- Додайте шпинат до бульйону і варіть ще 1-2 хвилини, поки зелень не зів’яне.
- В гарячий бульйон додайте концентрат Місо Рамен від Katana та ретельно його розмішайте до повного розведення.
- В кінці додайте варену курячу грудку або свинину, щоб вона прогрілася.
Подача:
- Розкладіть локшину по тарілках.
- Залийте її гарячим місо-бульйоном з овочами та м’ясом.
- Додайте половинки варених яєць. Можна додатково перед цим їх замаринувати – як правильно маринувати яйця для рамену.
- Посипте нарізаною зеленою цибулею, кукурудзою та кунжутним насінням.
- Додайте кілька крапель кунжутної олії для аромату.
За бажанням додайте сіль і перець за смаком. Можна також додати чилі або інші улюблені приправи для гостроти.
Цей простий рецепт місо рамену допоможе вам створити смачний та ароматний суп у домашніх умовах, використовуючи вже готовий концентрований бульйон від Katana. Смачного!
Відео від користувачів: