fbpx
Додайте норі у Місо рамен - рецепт від Katana Простий рецепт приготування Місо рамену Покроковий рецепт від Katana Місо рамену Додайте норі у Місо рамен - рецепт від Katana
cook_time
Приготування 25 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скуштуй ще:

Рецепт місо рамену

Місо рамен є одним з найпопулярніших видів японського традиційного супу. Його основною відмінністю є бульйон, який готується на основі місо пасти (ферментованої соєвої пасти), що надає супу багатий, насичений і трохи солоний смак.

Цей суп стрімко здобув популярність у всьому світі, тож впевнені, що він обов’язково прийдеться вам до смаку. Ось простий та цікавий рецепт Місо рамену для двох, який ви легко зможете приготувати вдома.

Простий рецепт приготування Місо рамену

Інгредієнти:

  • 2 порції локшини (200 г)
  • 1 саше концентрату бульйону Місо Рамен від Katana
  • 400 мл курячого чи овочевого бульйону або просто води
  • 1 чайна ложка часнику, дрібно нарізаного
  • 1 чайна ложка імбиру, дрібно нарізаного
  • 100 г вареної чи смаженої курячої грудки або свинини, тонко нарізаної (можна замінити на тофу)
  • 2 столові ложки консервованої кукурудзи
  • 20 г свіжого шпинату
  • 2 шт зеленої цибулі, нарізані
  • 2 варені яйця (м’яко або круто варені)
  • 1 чайна ложка кунжутної олії
  • 1 чайна ложка кунжутного насіння (для прикраси)
  • 1 лист норі
  • Сіль і перець за смаком
Покроковий рецепт від Katana Місо рамену

Спосіб приготування:

  1. У великій каструлі змішайте бульйон чи воду з дрібно нарізаними часником та імбиром. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і дайте поваритися на слабкому вогні протягом декількох хвилин, щоб аромати змішалися.
  2. Приготуйте локшину для рамену за інструкціями на упаковці. Зазвичай це займає від 3 до 5 хвилин. Після цього відкиньте локшину на друшлак і промийте її під холодною водою.
  3. Додайте шпинат до бульйону і варіть ще 1-2 хвилини, поки зелень не зів’яне.
  4. В гарячий бульйон додайте концентрат Місо Рамен від Katana та ретельно його розмішайте до повного розведення.
  5. В кінці додайте варену курячу грудку або свинину, щоб вона прогрілася.

Подача:

  1. Розкладіть локшину по тарілках.
  2. Залийте її гарячим місо-бульйоном з овочами та м’ясом.
  3. Додайте половинки варених яєць. Можна додатково перед цим їх замаринувати – як правильно маринувати яйця для рамену.
  4. Посипте нарізаною зеленою цибулею, кукурудзою та кунжутним насінням.
  5. Додайте кілька крапель кунжутної олії для аромату.

За бажанням додайте сіль і перець за смаком. Можна також додати чилі або інші улюблені приправи для гостроти.

Додайте норі у Місо рамен - рецепт від Katana

Цей простий рецепт місо рамену допоможе вам створити смачний та ароматний суп у домашніх умовах, використовуючи вже готовий концентрований бульйон від Katana. Смачного!

Відео від користувачів:

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Таня Акопян (@recept_dny_y_tanya_akopyan)

Виконати замовлення на ZAKAZ.UA в супермаркеті:
Rectangle
Shop Katana
Rozetka
prom
ZAKAZ
Вы можете приобрести нашу продукцию в сети супермаркетов: Сильпо, Ашан, Billa, Фора, Novus, Fozzy, Мегамаркет, Велика Кишеня, Варус, Таврия, Класс, Два Шага