fbpx
Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана
cook_time
Приготування 10 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скуштуй ще:

Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style

Смак м’яса може бути дуже різноманітним, залежно від способу приготування та спецій, що використовуються. Однак, коли йдеться про смак м’яса, приготованого на грилю, варто обрати маринад, який точно зробить смак збалансованим та ароматним.

Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана

Інгредієнти

Для двох порцій рецепту рису з куркою нам буде потрібно:

Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана

Кроки приготування 

  1. Розріжте свинину на рівномірні шматочки, розміром приблизно 2-3 см.
  2. Покладіть м’ясо в глибоку посудину та додайте 1 саше маринаду BBQ marinade Korean Style. Додайте солі. Ретельно перемішайте, щоб маринад рівномірно покрив усі шматочки м’яса.
  3. Залиште мінімум на 2 год. Для кращого маринування рекомендуємо залишити в маринаді на ніч.
  4. Промариноване м’ясо викладіть на гриль та смажте до готовності.
Маринована свинина для гриля та барбекю Korean Style - покроковий рецепт від Катана
Виконати замовлення на ZAKAZ.UA в супермаркеті:
Rectangle
Shop Katana
Rozetka
prom
ZAKAZ
Вы можете приобрести нашу продукцию в сети супермаркетов: Сильпо, Ашан, Billa, Фора, Novus, Fozzy, Мегамаркет, Велика Кишеня, Варус, Таврия, Класс, Два Шага