fbpx
Маринована курка для гриля та барбекю Japanese Style рецепт від Катана Маринована курка для гриля та барбекю Japanese Style рецепт від Катана Маринована курка для гриля та барбекю Japanese Style рецепт від Катана Маринована курка для гриля та барбекю Japanese Style рецепт від Катана
cook_time
Приготування 10 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

Маринована курка для гриля та барбекю Japanese Style

Смак м’яса може бути дуже різноманітним, залежно від способу приготування та спецій, що використовуються. Однак, коли йдеться про смак м’яса, приготованого на грилю, варто обрати маринад, який точно зробить смак збалансованим та ароматним.

Маринована курка для гриля та барбекю Japanese Style рецепт від Катана

Інгредієнти

Для двох порцій рецепту рису з куркою нам буде потрібно:

Маринована курка для гриля та барбекю Japanese Style рецепт від Катана

Кроки приготування 

  1. Підготуйте 500 г курячого м’яса (крила, гомілки чи стегна).
  2. Покладіть м’ясо в глибоку посудину та додайте 1 саше маринаду BBQ marinade Japanese Style. Додайте солі. Ретельно перемішайте, щоб маринад рівномірно покрив усі шматочки курятини.
  3. Залиште мінімум на 2 год. Для кращого маринування рекомендуємо залишити в маринаді на ніч.
  4. Промариноване м’ясо викладіть на гриль та смажте до готовності.
Маринована курка для гриля та барбекю Japanese Style рецепт від Катана
Виконати замовлення на ZAKAZ.UA в супермаркеті:
Вы можете приобрести нашу продукцию в сети супермаркетов: Сильпо, Ашан, Billa, Фора, Novus, Fozzy, Мегамаркет, Велика Кишеня, Варус, Таврия, Класс, Два Шага