Вага: 245 г
Код: 6568
Cтрава, яка походить з тайської кухні, пропонує поєднання свіжих овочів, ніжних креветок і рисової локшини, що готуються на високій температурі. Соус Пад Тай це класичний тайський соус на основі соєвого, що надає стравам ароматний і смачний акцент, доповнюючи смак і текстуру інших інгредієнтів. Він створює характерний тайський смак, який є поєднанням солодкого, кислого, солоного і гострого відтінку. Завдяки своїй складності, різноманіттю текстур і корисним інгредієнтам, готова вок локшина рисова створює гармонійне поєднання смаків без особливих зусиль з вашого боку.
Локшина рисова – 53,5% (борошно рисове, крохмаль тапіоки, сіль кухонна, вода), соус «Пад Тай» – 18,8% (цукор, вода, глюкозний сироп, паста тамаринда, цибуля шалот, сіль кухонна, арахіс, часник, соєвий соус (вода, соєві боби, борошно пшеничне, сіль кухонна), перець чилі, підсилювач смаку та аромату глутамат натрію, паприка, глюкозний сироп, соус рибний (екстракт анчоусів, сіль кухонна, цукор), чорнослив, цукор, підсилювач смаку та аромату глутамат натрію, стабілізатори: каррагенан, гуарова камедь, ксантанова камедь, камедь ріжкового дерева, камедь тари, декстроза; перець сушений чилі, консерванти: сорбат калію, нізин; регулятори кислотності: яблучна, лимонна, винна кислоти), овочі – 18,4% (морква, цукровий горох, соєві боби), креветка – 6,1%, олія соняшникова, арахіс смажений, цибуля сушена. Продукт або його компоненти можуть викликати індивідуальну алергічну реакцію.
Умови та термін зберігання: Зберігати при температурі не вище мінус 18С. Перед використанням розморозити. Після розморожування зберігати при температурі від 0°C до + 8°C не більше 10 діб. Повторно не заморожувати.
Тип упаковки: Герметичний пластиковий стакан під запайку
Країна походження: Україна