Використання місо-пасти
Паста місо — це ферментовані соєві боби, один із улюблених продуктів азіатів. Вона надає стравам смаку умамі, роблячи їх смак та аромат яскравішими, а особливий склад місо пасти робить її дуже корисною. Тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами секретами використання цього чудового продукту!
Незважаючи на те, що цей продукт має багатий глибокий смак, для його приготування потрібно зовсім небагато інгредієнтів. Зазвичай паста складається з таких компонентів:
Боби та злаки відварюють, після чого змішують, солять і додають грибок, який прискорює процес бродіння. Через пів року готову пасту пастеризують і фасують в упаковки.
Якщо ви не знаєте, що робити з соєвою пастою, але хочете збагатити свій раціон цим незвичайним продуктом, ми із задоволенням розповімо вам про всі варіанти, які ми часто застосовуємо на своїй практиці.
Тепер ви знаєте, куди додавати соєву пасту, щоб зробити свої страви екзотичними та корисними. Вам точно стане в нагоді світла соєва паста місо від Katana та все для азіатських страв, щоб сповна відчути неповторну атмосферу сходу на власній кухні!
До того ж, завдяки процесу ферментації цей продукт перешкоджає появі дисбактеріозу та сприяє поліпшенню травлення. До його складу входять вітаміни, які покращують стан серцево-судинної та нервової систем.