Поради з приготування рисової локшини
Рисова локшина – невід’ємна частина багатьох азіатських страв. Вона досить ситна, з ніжною текстурою та злегка солодкуватим смаком. Оскільки рисова локшина досить прісна, вона часто стає чудовою основою для нудл страв, супів, салатів і гарнірів – вона чудово просочується соусами, а також смаком та ароматом інших компонентів. Якщо ви знаєте, як правильно зварити рисову локшину, ваше меню буде дуже різноманітним! Давайте разом відкривати всі секрети приготування рисової локшини вдома.
Все залежить від того, яку кількість продукту ми взяли. Тут важлива пропорція – рідини має бути в три рази більше. Тобто, якщо ми вирішили приготувати 150-200 г локшини, нам буде потрібно 450-600 мл води.
Все залежить від того, для якої страви ви збираєтесь її використовувати. Ми підкажемо кілька варіантів, як приготувати рисову локшину:
Так, адже в іншому випадку блюдо буде пісним. Але пам’ятайте, що продукт не дуже любить сіль – буде достатньо однієї-двох дрібок за смаком, особливо якщо ви плануєте змішувати локшину з іншими підсоленими продуктами.
Ще одна невелика хитрість, яка стане в нагоді нам після готування. Коли азіатська локшина вже знята з плити, відкинемо її на друшляк і зіллємо надлишок. Тепер промиємо все в прохолодній проточній воді та додамо зовсім небагато олії. Це допоможе виробам не злипатися, і навіть через якусь кількість часу ми зможемо додати розсипчасту локшину в потрібну страву.
Тепер ви знаєте, як варити рисову широку локшину. Обов’язково скористайтеся нашими азіатськими рецептами, щоб дивувати близьких смачними азіатськими стравами!