Скуштуй ще:
Кожний ресторан японської кухні прагне здивувати як смаком ролів, так і їхнею подачею. Так з’явилися суші буріто, або sushiritto — це суміш японських ролів і популярного мексиканського фаст-фуду буріто. Для їхнього виготовлення використовуються звичні для суші листи норі і відварений рис, а не традиційний коржик тортилья, але ось начинка сушірріто може бути абсолютно різна, головне — її має бути багато, адже порції цієї страви завжди великі та ситні. Ми з задоволенням поділимося з вами всіма секретами приготування суші буріто, і ви обов’язково приготуєте ідеальну страву! Давайте швидше почнемо готувати ці незвичайні суші.
Спочатку підготуємо всі необхідні продукти. Для приготування однієї порції сушірріто вагою 400 г нам буде потрібно:
Рецепт сушірітто не дуже складний, тому, якщо ви будете дотримуватися всіх наших підказок, зовсім скоро на вашому столі з’явиться нова смачна страва. Нам потрібно пройти кілька простих етапів:
Якими можуть бути начинки для сушірріто
Ми завернули в буріто рол лосось, крем-сир, ікру і салат, але, якщо вам потрібна більш незвичайна начинка сушірріто, можете вибрати один із цих варіантів:
Кожна з цих начинок для суші буріто, має збалансований смак. До того ж завдяки спеціально підібраним різнобарвним інгредієнтам, кожен рол в розрізі буде виглядати дуже привабливо.
Тепер ви знаєте, як приготувати сушірітто, і можете дивувати цією незвичайною стравою рідних і близьких.