Скуштуй ще:
Рисова локшина — популярна основа для багатьох азіатських страв. Вона буває двох видів: тонка — для салатів і начинки пиріжків або спрінг-ролів, і широка — для гарнірів, супів і нудл страв. Саме широка рисова локшина і стане нам у нагоді для цієї страви. Вона ідеально підходить для вок-рецептів, оскільки швидко готується та добре насичується смаками й ароматами начинки. Сьогодні ми хочемо поділитися з вами секретами приготування рисової локшини з телятиною в кунжутному соусі. Ніжне м’ясо, доповнене соковитими овочами й ароматною заправкою, обов’язково приведе вас у захват!
Для двох порцій страви нам знадобляться:
Рецепт локшини з овочами і телятиною не дуже складний, тому з нашими підказками ви впораєтеся швидко і легко. Давайте ж почнемо приготування цієї чудової страви!
Кунжутна олія — розповсюджений компонент різних заправок, соусів і маринадів. Вся справа в її оригінальному смаку — солодкуватому, з горіховими нотками. Вона чудово підкреслює гострі спеції та робить страву ще більш смачною й ароматною. Ніжна телятина чудово розкриється під цим соусом, а імбир додасть їй пікантності. Обов’язково приготуйте цю смакоту та поділіться нею з близькими!