Скуштуй ще:
У людини, яка дуже опосередковано знайома з азіатською кухнею, може скластися враження, що вона вся складається лише з солоних і гострих страв, а солодощів у ній із якихось причин немає. Але це зовсім не так! Сьогодні ми хочемо поділитися з вами секретами приготування екзотичного десерту — солодкого рису. За основу беремо цей популярний злак, а потім додаємо автентичні нотки: ароматне кокосове молоко та соковита м’якоть манго одразу ж перенесуть вас прямо на Схід! Цей рецепт солодкого рису дуже популярний в Таїланді, але з нашими підказками ви легко приготуєте його на власній кухні. Нумо швидше готувати разом!
Для рецепта солодкого рису нам знадобляться:
Отже, всього кілька кроків відділяють нас від смачної солодкої страви з рису. Рецепт дуже легкий і простий:
Один із головних компонентів рису з кокосовим молоком і манго — звичайно ж, цей екзотичний фрукт. Від його якості дуже сильно залежить кінцевий результат, тому варто ретельно підійти до його вибору. За бажанням можна використовувати консервовані шматочки манго — вони точно будуть солодкими. Але якщо ви хочете отримати максимум користі, варто вибрати свіжий фрукт, дотримуючись таких правил:
Тепер ви знаєте всі секрети приготування цього чудового десерту, а також правила вибору його основних інгредієнтів. Обов’язково порадуйте цим незвичайним частуванням своїх близьких!