Рис з кокосовим молоком і манго

Десерт, який дивує – рис з кокосовим молоком і манго.

Азіатська кухня – це цілий дивовижний світ, який здатний балувати смачними десертами. Більш того, солодкі страви з рису легко можна приготувати всього за півгодини. Розповідаємо вам цікавий рецепт, який ви можете втілити в домашніх умовах.

Перший етап – закупівля інгредієнтів. Пам’ятайте – нам потрібні якісні компоненти, адже від цього залежить кінцевий результат. Для відтворення рецепту солодкого рису на дві порції нам знадобиться:

  • 150 г. – рис для суші Katana;
  • 200 мл. – кокосове молоко Katana;
  • 100 мл. – згущене молоко;
  • 200 г. – консервоване або свіже манго.

Отже, всього кілька кроків відділяють нас від смачної страви з солодкого рису. Рецепт дуже легкий і простий.

  1. Відварюємо рис (додайте його в киплячу воду і тримайте на слабкому вогні – точний час зазначено на упаковці);
  2. Тепер додаємо сюди кокосове молоко і згущене молоко. Цей етап триває ще 2-3 хвилини. Спробуємо невеликий шматочок нашого шедевру – якщо він ще несолодкий, ви можете додати трохи цукру за смаком;
  3. Все готово, залишилося тільки викласти солодкий рис на тарілку і покласти зверху нарізаний кубиками манго.

Розділіть задоволення від екзотичного азіатського десерту разом з сім’єю.