Рецепт тушкованої яловичини з маринованим імбиром Продукція Катана Приготування тушкованої яловичини з маринованим імбиром Рецепт тушкованої яловичини з маринованим імбиром
cook_time
Приготування 20 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

 Рецепт кришталевої бобової локшини
Рецепт кришталевої бобової локшини
 Салат з морською капустою і грибами
Салат з морською капустою і грибами

Рецепт тушкованої яловичини з маринованим імбиром

Азіатська кухня дуже багата й різноманітна, але є те, що об’єднує багато страв — пряний, гострий, пікантний смак. Одне з таких частувань — яловичина з маринованим імбиром. Пластинки цього кореня додадуть страві характерного неповторного смаку й аромату, а м’ясо, приготоване таким чином, вийде ніжним і буде танути в роті! Тому сьогодні ми розповімо вам рецепт тушкованої яловичини з маринованим імбиром і поділимося порадами, за допомогою яких приготування цього чудового частування буде швидким і простим. Будьте готові до того, що в процесі вся сім’я збіжиться на цей запаморочливий запах!

Інгредієнти

Рецепт, яким ми сьогодні ділимося з вами, розрахований на 3–4 порції. Для них нам знадобляться такі продукти:

Етапи приготування 

Тепер перейдемо від теорії до практики. Щоб приготувати тушковану яловичину нам потрібно буде зробити кілька простих кроків.

  1. Промиємо м’ясо й наріжемо його тонкими смужками. Аби процес був максимально простим, потрібно заморозити м’ясо — воно буде тримати форму, і за допомогою гострого ножа ви легко отримаєте однакові брусочки.
  2. Потім наріжемо цибулю кубиками або перами й подрібнимо часник за допомогою преса.
  3. Розігріємо в сковорідці олію й обсмажимо на ній червону цибулю, доведемо її до м’якої консистенції.
  4. Додамо на сковорідку яловичину, накриємо кришкою й потушкуємо протягом 5–7 хвилин.
  5. Тепер додамо пелюстки імбиру й подрібнений часник, віллємо воду та соєвий соус.
  6. Накриємо кришкою, поставимо на середній вогонь і почекаємо ще 20–30 хвилин.
  7. Після цього вимкнемо вогонь і дамо настоятися ще хвилин 10.

Якщо ви готували суші й не знаєте, куди подіти залишки імбиру, ця страва стане кращим варіантом. М’ясо з його пелюстками виходить пряним, трохи гоструватим, солодкуватим та ароматним. Можна подавати його як самостійну страву або доповнити гарніром — відвареним рисом або локшиною. Таке частування чудово підійде для сімейної вечері чи дружніх посиденьок — просто розділіть його на рівні частини й подайте до столу! Можете посипати кожну порцію кунжутним насінням. Приготуйте вишукану тушковану яловичину вдома, влаштувавши справжнє кулінарне свято для себе і близьких!