Скуштуй ще:
Азіатська кухня дуже багата й різноманітна, але є те, що об’єднує багато страв — пряний, гострий, пікантний смак. Одне з таких частувань — яловичина з маринованим імбиром. Пластинки цього кореня додадуть страві характерного неповторного смаку й аромату, а м’ясо, приготоване таким чином, вийде ніжним і буде танути в роті! Тому сьогодні ми розповімо вам рецепт тушкованої яловичини з маринованим імбиром і поділимося порадами, за допомогою яких приготування цього чудового частування буде швидким і простим. Будьте готові до того, що в процесі вся сім’я збіжиться на цей запаморочливий запах!
Рецепт, яким ми сьогодні ділимося з вами, розрахований на 3–4 порції. Для них нам знадобляться такі продукти:
Тепер перейдемо від теорії до практики. Щоб приготувати тушковану яловичину нам потрібно буде зробити кілька простих кроків.
Якщо ви готували суші й не знаєте, куди подіти залишки імбиру, ця страва стане кращим варіантом. М’ясо з його пелюстками виходить пряним, трохи гоструватим, солодкуватим та ароматним. Можна подавати його як самостійну страву або доповнити гарніром — відвареним рисом або локшиною. Таке частування чудово підійде для сімейної вечері чи дружніх посиденьок — просто розділіть його на рівні частини й подайте до столу! Можете посипати кожну порцію кунжутним насінням. Приготуйте вишукану тушковану яловичину вдома, влаштувавши справжнє кулінарне свято для себе і близьких!