Рецепт рисовой лапши с курицей и овощами по-китайски Продукция для рисовой лапши с курицей и овощами по-китайски Приготовление рисовой лапши с курицей и овощами по-китайски Рецепт рисовой лапши с курицей и овощами по-китайски
cook_time
Приготування 30 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

 Рецепт ролів з куркою
Рецепт ролів з куркою
 Рецепт ролу Філадельфія з копченим вугром
Рецепт ролу Філадельфія з копченим вугром

Рецепт рисової локшини з куркою та овочами по-китайськи

Якщо ви в пошуку апетитної страви на вечерю, то героїнею вашого застілля може стати рисова лапша  по-китайськи з куркою та овочами. Класична трійця компонентів: яскравий феєрверк болгарського перцю, пікантна червона цибуля та морква поєднаються у неповторній комбінації з витонченим акцентом грибного смаку.

Інгредієнти для рисової локшини з куркою та овочами покитайськи

Для двох порцій локшини підготуємо компоненти у такому складі:

  • 300 г — локшина рисова широка Katana;
  • 30 г — червона цибуля;
  • 30 г морква;
  • 40 г — болгарський перець;
  • 25 г — рослинна олія;
  • 100 г — куряче м’ясо;
  • 60 г — соєвй соус «Преміум» Katana;
  • 20 г 1 шампіньйон;
  • 5 г — часник.

Рецепти китайської локшини дають можливість скористатися продуктами, що завжди є вдома, поєднуючи користь і смак компонентів у свято насолоди від смакоти та привабливого вигляду їжі.

Покрокове приготування

  1. М’ясо та овочі наріжемо соломкою, очистимо та подрібнимо часник.
  2. Приготуємо рисову локшину відповідно до вказівок на упаковці. Відкинемо на сито, промиємо холодною водою.
  3. Рослинну олію розігріємо, куряче м’ясо обсмажимо протягом 1 хвилини.
  4. Додамо овочі та часник, з’єднаємо зі шматочками м’яса.
  5. Додамо рисову локшину та соєвий соус «Преміум».
  6. Перемішуючи час від часу, тушкуємо близько 1,5 хвилини.
  7. Солимо за смаком.
  8. За бажанням, можете посипати цибулею та кунжутом.

Азіатська локшина з куркою та овочами по китайськи готова! Погодьтесь, рецепт був не надто складним і дуже яскравим. Викладіть їжу на красиву таріль та подайте на стіл. Смачного! 

Якщо ви хочете зробити страву незвичною, рекомендуємо зазирнути в азіатські лайфхаки – корисні підказки для практикуючого гурмана, як зробити смак ситної та корисної їжі захоплюючим.

Купуйте продукти для азіатських страв марки Katana в інтернет-магазинах Rozetka і Prom.ua їх смак найбільш гармонійно поєднується з паназіатськими спеціями та соусами, створюючи схожі до японських смаки.