Скуштуй ще:
У 70-х роках минулого століття, коли суші популяризувалися в Північній Америці, огірок став поширеною начинкою для ролів — він надавав страві свіжості, соковитості, хрускоту і допомагав тримати форму. Ми пропонуємо поєднувати огірок із копченим вугром — овоч чудово підкреслить його насичений солодкувато-солоний смак і щільну текстуру. Завершеності композиції надає насіння кунжуту — воно не лише прикрасить страву, але і додасть їй маслянисто-горіхових ноток. Щоб зробити роли більш незвичайними і пікантними, додайте в начинку трохи гострого васабі.
Навіть якщо це ваш перший досвід приготування ролів, не хвилюйтеся. Ми розповімо вам все про те, як зробити суші своїми руками та поділимося рецептом найсмачніших ролів макі з вугром і огірком, які обов’язково сподобаються не лише вам, але і вашим близьким!
Щоб приготувати роли вдома, нам буде потрібен спеціальний килимок і наступні продукти:
Отже, все вже знаходиться у нас на кухні і ми можемо почати робити роли в домашніх умовах. Для приготування однієї порції (110 г) маки ролів з огірком і вугром потрібно зробити кілька простих кроків:
Тепер ви можете легко втілити в життя рецепт ролів. Покрокова інструкція створення кулінарного шедевра маки ролу з вугром і огірком вже в ваших руках, так що спробуйте приготувати цю смачну страву — з нашими підказками у вас все обов’язково вийде!