Скуштуй ще:
Локшина удон — дуже популярний азіатський продукт, який не так давно став поширеним і в нашій країні. Це смужки пшеничного тіста з борошна, води та солі, що нагадують звичні нам макаронні вироби. Відварений удон використовують і як самостійну страву, і як гарнір для м’яса чи морепродуктів, і як основу для інших страв. Існує безліч рецептів локшини, і сьогодні ми хочемо поділитися з вами одним з них. Соковиті овочі, ароматна курка, пружна локшина, приправлені пікантним часником і кисло-солодким соусом теріякі, точно завоюють ваше серце з першого разу! Поки ви будете готувати, на аромат збіжаться всі члени вашої родини. Нумо швидше почнемо приготування — з нашими підказками воно буде простим, швидким і принесе вам задоволення!
Для приготування двох порцій рецепта вок локшини з куркою нам потрібні наступні продукти:
З нашою допомогою ви приготуєте цю страву легко і швидко. Щоб отримати чудовий результат, потрібно виконати кілька простих етапів:
Рецепти вок локшини найчастіше використовують для приготування вуличної їжі, але домашній варіант може стати справжнім делікатесом! Для цієї страви ми рекомендуємо використовувати саме м’ясо з курячого стегна — воно буде соковитим і ароматним, а ось грудка може вийти сухуватою. Солодкувато-пряний соус теріякі часто використовується для приготування м’яса та птиці — він чудово підкреслює їх смак і додає їм екзотичних ноток. Обов’язково приготуйте це частування — ваші близькі точно будуть у захваті!