fbpx
Рецепт локшини з куркою в соусі теріякі Ингредиенты для лапши с курицей в соусе терияки Приготовление лапши с курицей в соусе терияки Рецепт локшини з куркою в соусі теріякі
cook_time
Приготування 25 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

Рецепт локшини з куркою в соусі теріякі

Локшина удон — дуже популярний азіатський продукт, який не так давно став поширеним і в нашій країні. Це смужки пшеничного тіста з борошна, води та солі, що нагадують звичні нам макаронні вироби. Відварений удон використовують і як самостійну страву, і як гарнір для м’яса чи морепродуктів, і як основу для інших страв. Існує безліч рецептів локшини, і сьогодні ми хочемо поділитися з вами одним з них. Соковиті овочі, ароматна курка, пружна локшина, приправлені пікантним часником і кисло-солодким соусом теріякі, точно завоюють ваше серце з першого разу! Поки ви будете готувати, на аромат збіжаться всі члени вашої родини. Нумо швидше почнемо приготування —  з нашими підказками воно буде простим, швидким і принесе вам задоволення!

Ингредиенты для лапши с курицей в соусе терияки

Інгредієнти

Для приготування двох порцій рецепта вок локшини з куркою нам потрібні наступні продукти:

Приготовление лапши с курицей в соусе терияки

Кроки приготування 

З нашою допомогою ви приготуєте цю страву легко і швидко. Щоб отримати чудовий результат, потрібно виконати кілька простих етапів:

  1. Відваримо локшину в окропі на середньому вогні (точний час зазначено на упаковці), а потім відкинемо на сито та промиємо під холодною водою.
  2. Наріжемо овочі соломкою, подрібнимо часник, а м’ясо наріжемо кубиками.
  3. Додамо олію на сковорідку і обсмажимо курку. Коли з’явиться апетитна золотава скоринка —  м’ясо готове.
  4. Тепер висиплемо на сковорідку овочі й обсмажимо на середньому вогні ще хвилину.
  5. Останній етап —  покладемо локшину та заправимо соусом теріякі. Накриємо кришкою та протушкуємо півтори хвилини.
  6. Тепер розділимо страву на дві частини і подамо до столу. Готову порцію можна посипати свіжою зеленню, підсмаженим арахісом або кунжутом —  в залежності від того, хочете ви освіжити страву чи зробити її більш хрусткою.
Рецепт локшини з куркою в соусі теріякі

Рецепти вок локшини найчастіше використовують для приготування вуличної їжі, але домашній варіант може стати справжнім делікатесом! Для цієї страви ми рекомендуємо використовувати саме м’ясо з курячого стегна —  воно буде соковитим і ароматним, а ось грудка може вийти сухуватою. Солодкувато-пряний соус теріякі часто використовується для приготування м’яса та птиці —  він чудово підкреслює їх смак і додає їм екзотичних ноток. Обов’язково приготуйте це частування —  ваші близькі точно будуть у захваті!

Виконати замовлення на ZAKAZ.UA в супермаркеті:
Вы можете приобрести нашу продукцию в сети супермаркетов: Сильпо, Ашан, Billa, Фора, Novus, Fozzy, Мегамаркет, Велика Кишеня, Варус, Таврия, Класс, Два Шага