Курка Кунг Пао — класичний китайський рецепт від Katana Курка Кунг Пао — класичний китайський рецепт від Katana Курка Кунг Пао — класичний китайський рецепт Katana Курка Кунг Пао — класичний китайський рецепт від Katana
cook_time
Приготування 30 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скуштуй ще:

Курка Кунг Пао

Соковита курка, хрусткі овочі, пікантний соус і смажені горішки — класика китайської кухні, яку легко приготувати вдома. З продуктами Katana тобі не потрібен ресторан, аби відчути справжній смак Азії

Курка Кунг Пао — класичний китайський рецепт від Katana

Інгредієнти:

  • Куряче стегно (філе) — 500 г
  • Соєвий соус Katana — 4 ст. л.
  • Рисовий оцет Katana — 2 ст. л.
  • Кукурудзяний крохмаль — 4 ст. л.
  • Яєчний білок (або ціле яйце, якщо подвоюєте порцію)
  • Вода — 50 г
  • Мед — 2 ст. л.
  • Імбир (свіжий) — 10 г
  • Чилі — за бажанням
  • Болгарський перець — 1 шт
  • Цибуля — 1 шт
  • Кабачок або цукіні — 1 шт (Можна також додати баклажан, зелений горошок тощо)
  • Часник — 2–3 зубчики
  • Зелена цибуля — кілька пір’їн (нарізати крупно)
  • Смажений арахіс або кеш’ю — жменя
Курка Кунг Пао — класичний китайський рецепт Katana

Спосіб приготування:

  1. Підготовка курки
    Наріж курку невеликими шматочками. Додай соєвий соус – 2 ст.л., рисовий оцет – 1 ст.л., крохмаль – 2 ст.л. і яєчний білок. Добре перемішай і залиш маринуватись на 10–15 хвилин.
  2. Приготування соусу
    У мисці змішай всі інгредієнти для соусу: соєвий соус – 2 ст.л., рисовий оцет – 2 ст.л., воду, мед, крохмаль – 2 ст.л., тертий імбир і чилі (за бажанням).
  3. Підготовка овочів
    Наріж овочі шматочками, приблизно однакового розміру з куркою. Імбир і часник натри або дрібно наріж.
  4. Смаження
    Розігрій сковороду або вок на сильному вогні. Обсмаж курку до рум’яної скоринки (не до готовності) та відклади.
    У тій самій сковороді обсмаж цибулю, через 2–3 хвилини додай решту овочів, смаж ще 2 хвилини — овочі мають залишитися хрусткими.
    Додай імбир, часник, підготовлений соус, зелену цибулю та горіхи. Тушкуй усе разом 1–2 хвилини до загустіння соусу.
Курка Кунг Пао — класичний китайський рецепт від Katana

Подавай одразу, з вареним рисом або локшиною. Насолоджуйся ароматом і смаком справжньої китайської кухні разом із Katana!

З продуктами Katana ти легко створиш азійські шедеври у себе на кухні. Набори для суші, рис, норі, панірувальні суміші Tempura та Panko — все, що потрібно, вже є в нашому асортименті. Спробуй — і переконайся, що готувати вдома з Katana — це легко та смачно!

Відео від користувачів:

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Валентина Саенко (@valya__saenko)

Виконати замовлення на ZAKAZ.UA в супермаркеті:
Rectangle
Shop Katana
Rozetka
prom
ZAKAZ
Вы можете приобрести нашу продукцию в сети супермаркетов: Сильпо, Ашан, Billa, Фора, Novus, Fozzy, Мегамаркет, Велика Кишеня, Варус, Таврия, Класс, Два Шага