Скуштуй ще:
Кришталева локшина — це локшина з крохмалю бобів мунг. У сирому вигляді її практично неможливо відрізнити від інших видів, але при варці вона стає напівпрозорою, за що бобову фунчозу (саме так називається бобова локшина у Східній Азії) і називають скляною або кришталевою. У такої локшини практично немає власного смаку, лише легкі солодкуваті нотки, але вона добре вбирає аромати інших продуктів, тому часто стає чудовою основою для багатокомпонентних страв, наприклад, салатів або нудл-страв. Сьогодні ми хочемо підказати вам, як приготувати бобову локшину з куркою, грибами та овочами — така страва точно завоює серця ваших рідних і близьких! З нашими підказками у вас обов’язково вийде дуже смачне частування.
Цей рецепт з бобовою локшиною, куркою й овочами розрахований на дві порції. Для них нам буде потрібно:
Давайте разом розпочнемо приготування цієї чудової страви! Рецепт бобової локшини складається з таких простих етапів:
Бобова локшина з грибами муер і куркою готова, можемо розділити її на порції та подавати до столу. Можна прикрасити частування білим кунжутом, арахісом або зеленню. Страва виходить дуже ситною й оригінальною — гострий часник, хрусткі гриби, ніжна капуста, солодкий перець і м’яка курка створюють справжній феєрверк смаку! Частіше балуйте себе і своїх близьких незвичайними стравами — з нашими азіатськими рецептами це завжди швидко і легко.