Кришталева бобова локшина

Не варто відмовляти собі в приємних повсякденних задоволеннях. Наприклад, приготувати вдома смачну і вишукану страву. Особливо, якщо це не вимагає серйозних зусиль і тимчасових витрат. Ми підкажемо вам, як приготувати бобову локшину з грибами і овочами всього за 30 хвилин.

Перший етап дуже важливий, адже нам потрібно придбати якісні інгредієнти. Від цього залежить підсумковий результат. Ми рекомендуємо продукцію Katana, з ними страва вийде ідеальною. Отже, на дві порції нам необхідно:

  • 30 г – солодкий перець;
  • 20 г – пекінська капуста;
  • 30 г – синя цибуля;
  • 4 г – часник;
  • 5 г – гриби муер Katana;
  • 60 г – соєвий соус “Пряний” Katana;
  • 150 г – бобова локшина Katana;
  • 25 г – соняшникова олія;
  • 100 г – курятина (краще вибрати стегно).

Розпочинаємо приготування рецепту бобової локшини.

  1. Відварюємо бобову локшину в каструлі (інструкція і точний час вказані на упаковці), потім виймаємо і промиваємо під холодною водою;
  2. Гриби варимо в окропі протягом 10 хвилин. Після дістаємо і нарізаємо соломкою;
  3. Куряче стегно теж ріжемо соломкою, додаємо на сковорідку (не забудьте полити її соняшниковою олією) і смажимо до золотистої скоринки;
  4. Тепер додаємо дрібно нарізані овочі (капусту, цибулю), гриби і подрібнений часник;
  5. Ставимо на середній вогонь, накриваємо кришкою і смажимо ще 1 хвилину;
  6. Фінальний акорд – додаємо сюди бобову фунчозу, заправляємо соєвим соусом і чекаємо ще 1 хвилину.

Все, бобова локшина з грибами муер і курятиною готова. Дізнайтеся, як виглядає кулінарний шедевр, і яким є його смак.