Скуштуй ще:
Фунчоза — це вид локшини, яка добре вбирає запах і смак інших компонентів, але сама по собі досить прісна. Тому поширене поєднання — фунчоза з яловичиною, адже цей вид м’яса має яскравий смак і характерний аромат. Щоб страва стала ще більш ситною і оригінальною, до неї додають гриб муер, а ще доповнюють соковитими овочами — пекінською капустою, болгарським перцем і синьою цибулею. Крім того, що така страва має багатий смак, вона ще й виглядає ошатно за рахунок різнокольорових компонентів. Тому сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати фунчозу з м’ясом — впевнені, що ви приготуєте цю смачну ароматну страву з першого разу та вона точно припаде вам до душі!
Перш, ніж почати втілювати в життя рецепт фунчози з яловичиною, переконайтеся, що на вашій кухні є все необхідне.
Для двох порцій нам буде потрібно:
Приготування фунчози з яловичиною — процес не дуже складний, але потрібно знати всі його нюанси. Тому ми з радістю поділимося з вами всіма секретами! Нам потрібно пройти кілька простих етапів:
Ми впевнені, що фунчоза з яловичиною та овочами — рецепт, який надовго завоює серця ваших близьких. Частіше радуйте друзів і рідних оригінальними стравами, а ми обов’язково будемо підказувати вам все нові й нові варіанти східних страв!
Переглянути цей допис в Instagram