Фунчоза з яловичиною та овочами від Катана Продукція Катана Приготування фунчози з яловичиною та овочами Фунчоза з яловичиною та овочами від Катана
cook_time
Приготування 25 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

Фунчоза з яловичиною та овочами

Фунчоза — це вид локшини, яка добре вбирає запах і смак інших компонентів, але сама по собі досить прісна. Тому поширене поєднання — фунчоза з яловичиною, адже цей вид м’яса має яскравий смак і характерний аромат. Щоб страва стала ще більш ситною і оригінальною, до неї додають гриб муер, а ще доповнюють соковитими овочами — пекінською капустою, болгарським перцем і синьою цибулею. Крім того, що така страва має багатий смак, вона ще й виглядає ошатно за рахунок різнокольорових компонентів. Тому сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати фунчозу з м’ясом — впевнені, що ви приготуєте цю смачну ароматну страву з першого разу та вона точно припаде вам до душі!

Продукція Катана

Інгредієнти для фунчози з яловичиною та овочами

Перш, ніж почати втілювати в життя рецепт фунчози з яловичиною, переконайтеся, що на вашій кухні є все необхідне. Для двох порцій (650 г) нам буде потрібно:

Приготування фунчози з яловичиною та овочами

Кроки приготування фунчози з м’ясом

Приготування фунчози з яловичиною — процес не дуже складний, але потрібно знати всі його нюанси. Тому ми з радістю поділимося з вами всіма секретами! Нам потрібно пройти кілька простих етапів:

  1. Приготуємо локшину відповідно до рекомендацій, зазначених на упаковці. Після цього відкинемо її на сито та промиємо під прохолодною водою, щоб уникнути злипання.
  2. Гриби замочимо в окропі на десять хвилин, після чого промиємо та наріжемо соломкою. М’ясо та овочі теж наріжемо невеликою соломкою. Часник почистимо і подрібнимо.
  3. Розігріємо олію на сковорідці та обсмажимо в ній яловичину до золотистої скоринки.
  4. Додамо до м’яса овочі, гриби та часник. Обсмажимо все разом на середньому вогні протягом хвилини.
  5. Додамо на сковороду локшину, соєвий соус і продовжимо смажити, помішуючи, протягом ще однієї хвилини.
  6. Готову локшину розділимо на дві частини та подамо до столу. Ми радимо посипати страву зеленню — так вона стане більш яскравою, свіжою та ароматною.
Фунчоза з яловичиною та овочами від Катана

Ми впевнені, що фунчоза з яловичиною та овочами — рецепт, який надовго завоює серця ваших близьких. Частіше радуйте друзів і рідних оригінальними стравами, а ми обов’язково будемо підказувати вам все нові й нові варіанти східних страв!