Скуштуй ще:
Смажена рисова локшина — популярна страва завдяки простоті приготування і чудовому збалансованого смаку. Зазвичай її готують у спеціальній глибокій сковорідці-вок, але для невеликої кількості в домашніх умовах можна використовувати й звичайну. Головна особливість приготування смаженої китайської локшини — спеціальна техніка стір-фрай, за якою невеликі шматочки всіх інгредієнтів готують, постійно помішуючи. Завдяки цьому утворюється хрустка скоринка, а всередині продукти залишаються соковитими. Ми пропонуємо приготувати смажену локшину з креветками і овочами — частування вийде яскравим, особливо, якщо ви оберете перець різних кольорів. Всі інгредієнти добре доповнюють один одного: ніжне м’ясо креветки, пікантний часник, солодкі овочі і солонуватий соус створюють бездоганний ансамбль!
На дві порції смаженої рисової локшини нам буде потрібно:
Рецепт смаженої локшини не дуже складний, і з нашими підказками ви швидко приготуєте цю смачну страву! Отже, давайте почнемо приготування:
Смажена локшина готова! Залишилося лише розкласти її у тарілки та з насолодою з’їсти. Готову тайську смажену рисову локшину можна за бажанням прикрасити. Зелень додасть їй свіжості, підсмажений на сухій сковорідці кунжут — пікантну гірчинку та горіхові нотки, а арахіс зробить страву більш хрусткою. Обов’язково приготуйте смажену локшину для себе та пригостіть нею близьких!