Смажена локшина з креветками

Ну дуже смачно – рецепт смаженої локшини з морепродуктами.

Кожен з нас любить смачно поїсти, і це чудово. Адже позитивні емоції допоможуть поліпшити настрій і зроблять ваш день яскравим та приємним. Більш того, смачні страви можна легко готувати в домашніх умовах. Ми розповімо вам, як всього за півгодини приготувати смажену рисову локшину з морепродуктами.

На дві порції смаженої рисової локшини нам буде потрібно:

  • 40 г – солодкий перець;
  • 30 г – синя цибуля;
  • 30 г – морква;
  • 6 г – часник;
  • 60 г – соєвий соус “Преміум” Katana;
  • 150 г – локшина рисова тонка Katana;
  • 25 г – соняшникова олія;
  • 100 г – креветка бланшированная;
  • 20 г – печериці;
  • 1 шт. – куряче яйце;
  • 5 г – цукор.

Що ж, всі продукти вже у нас на кухні, залишилося розпочати приготування вишуканої страви.

  1. Варимо локшину в каструлі згідно з рекомендаціями на упаковці. Після цього виймаємо і промиваємо під холодною водою – це допоможе уникнути злипання;
  2. Нарізаємо овочі соломкою, подрібнюємо часник;
  3. На сковорідку, попередньо политу олією, додаємо креветки. Смажимо їх протягом 30 секунд на середньому вогні. Потім сюди ж додаємо овочі та часник. Другий етап смаження займає 1 хвилину;
  4. Висипаємо локшину на сковорідку і поливаємо соєвим соусом. Накриваємо кришкою і смажимо ще 1,5 хвилини;
  5. Залишилося зняти страву з вогню, розділити на дві порції і подати до столу. Найкраще тайська смажена локшина поєднується із зеленню, арахісом і кунжутом, якими її можна посипати.

Вiдчуйте справжнє кулінарне захоплення – приготуйте вдома смачну смажену локшину з креветками.