Скуштуй ще:
Однією із найсмачніших страв паназіатської кухні у світі вважається локшина по сингапурськи – рецепт її популярності, можливо, в тому, що в ній поєднувалися частинки індійської, китайської, японської, європейської традицій. Нею захоплюються всі, кому пощастило пізнати палаюче поєднання солодкого, кислого і солоного в одному яскравому смаку.
Сингапурська локшина стане незабутньою, якщо опанувати хитрощі готування у воку, а це нескладно. Страва готується кілька хвилин, секрет її успіху у правильному розрахунку часу на приготування локшини та інших інгредієнтів. А з цим потрібно попрактикуватися.
На 4 порції підготуємо наступні компоненти:
Сьогодні ви дізналися, як готується локшина по-сингапурськи з куркою, в паназіатській кухні можна знайти не менш вишукані рецепти. Ваші близькі будуть в захопленні, якщо ви вловите точку готовності, додавши пружні смужки локшини, підсмажену курку та хрумкі овочі.