Рецепт ролу Каліфорнія з копченим вугром в кунжуті від katana Продукція Катана Етапи приготування ролу Каліфорнія з копченим вугром в кунжуті Рецепт ролу Каліфорнія з копченим вугром в кунжуті від katana
cook_time
Приготування45 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

 Рецепт широкої рисової локшини з телятиною в кунжутному соусі
Рецепт широкої рисової локшини з телятиною в кунжутному соусі
 Спрінг-роли з овочами в рисовому папері
Спрінг-роли з овочами в рисовому папері

Рецепт ролу Каліфорнія з копченим вугром в кунжуті

Їжа японської кухні давно перестала бути екзотикою для нас — сьогодні ви можете кожен день балувати себе новими рецептами та насолоджуватися вишуканою їжею, достатньо лише трохи вправності та вільного часу. Одна з таких страв — суші Каліфорнія з копченим вугром, секретами приготування якого ми хочемо сьогодні поділитися з вами.

Сирий вугор коптять з додаванням солодкого соусу, завдяки чому його м’ясо набуває солодкуватого смаку з легкою гіркуватістю. Ніжну текстуру вугра в ролах чудово підкреслить маслянисте авокадо, а хрусткий кунжут і освіжаючий огірок створять цікавий контраст! Не забудьте про спеціальний соусі унагі — він допоможе максимально розкрити смак ролів.

Інгредієнти ролів Каліфорнія з копченим вугром в кунжуті

З нашою допомогою ви зможете приготувати найсмачніші суші! Щоб приготувати роли Каліфорнія з вугром, для однієї порції (222 г) знадобиться:

Етапи приготування суші Каліфорнія з копченим вугром в кунжуті 

Тепер ми розповімо вам, як створити вишуканий шедевр у домашніх умовах всього за 50 хвилин. Рецепт ролів Каліфорнія з вугром досить простий, головне — дотримуйтесь наших інструкцій, і у вас все вийде!

  1. Відріжемо половину листа водоростей, викладемо на бамбуковий килимок шорстким боком вгору.
  2. Покладемо заправлений рис на водорості щільним рівним шаром, залишаючи вільним тільки верхній край (вистачить 1,5 см).
  3. Тепер перевертаємо заготовку так, щоб рис був знизу, а вільний край водорості був ближче до вас. По центру по всій ширині додаємо рибу, нарізані соломкою овочі та поливаємо все майонезом.
  4. Скручуємо килимок у рулет, акуратно притримуючи начинку вказівними пальцями.
  5. Обвалюємо отриманий рол в кунжуті і гострим ножем, попередньо змоченим водою, нарізаємо на вісім рівних частин. Щоб страва виглядала більш ошатною, можемо використовувати суміш чорного та білого насіння кунжуту, а для того щоб підкреслити його горіховий смак, злегка обсмажити зернятка на сухій сковороді.
  6. Рекомендуємо подавати готові роли з соєвим соусом унагі, пелюстками імбиру і васабі.

Тепер ви знаєте, як приготувати роли з копченим вугром. Не забудьте правильно сервірувати їх — найкраще подавати страву з соусом унагі, імбиром і васабі. Залишилося лише втілити цей рецепт в життя на власній кухні, порадувавши себе і своїх близьких смачним азіатським частуванням!