Скуштуй ще:
Різновид суші роли макі — дуже популярна закуска в усьому світі. Зазвичай вона складається з оболонки — водоростей норі, відвареного рису і одного виду начинки. Найчастіше це риба або морепродукти, але досить популярний і варіант з овочами — наприклад, огірком. Саме такий вид ми і хочемо сьогодні приготувати разом з вами! Хрусткий освіжаючий овоч чудово поєднується з ніжним м’яким рисом і гострим васабі, а кунжутне панірування додасть страві тонких горіхових ноток. До того ж, завдяки огірку розріз виходить досить яскравим.
Склад суші з капа макі максимально простий, так що у вас обов’язково все вийде! Для однієї порції (110 г) нам знадобиться:
Коли всі інгредієнти у нас на столі, можемо починати приготування. Воно складається з декількох кроків:
Тепер ви знаєте, як створити це просте, але корисне і смачне частування. Можете приготувати його на власній кухні і порадувати своїх близьких! Такі суші чудово підійдуть тим, хто не любить рибу, але хоче ближче познайомитися з японською кухнею. А ще ці роли — справжня знахідка для вегетаріанців і веганів, адже в страві не міститься ніяких продуктів тваринного походження. Можна балувати себе каппа макі і в піст, адже в них немає нічого забороненого, і під час дієти, адже вони корисні та низькокалорійні. Також можна міксувати з іншими видами макі і влаштувати справжню вечірку в японському стилі!