Скуштуй ще:
М’ясо сніжного краба — справжній делікатес. Зрідка його додають в суші, але частіше за все використовують імітацію — крабові палички. Вони теж мають ніжну текстуру і характерний присмак морепродуктів. Історія сурімі (фаршу з океанічної риби) тягнеться вже майже тисячу років — вперше цей продукт згадувався на початку XII століття. Рецептура якісних крабових паличок за цей час майже не змінилася: м’ясо білої океанічної риби перемелюють, промивають, віджимають воду і спресовують. Виходять щільні рулетики, які зручно використовувати для приготування багатьох страв, в тому числі й ролів. Сьогодні ми хочемо приготувати такі суші разом з вами!
Отже, приступаємо до приготування. До складу макі ролу з крабовим м’ясом (для порції 110 г) входять наступні продукти:
Приготувати кані макі зовсім нескладно — просто дотримуйтеся наших рекомендацій, і у вас вийдуть найсмачніші роли!
Тепер ви знаєте, як робити роли з м’ясом краба, що здатні захопити ваших знайомих і перетворити будь-який день в невеличке свято. Обов’язково порадуйте себе і своїх близьких смачною стравою!