Скуштуй ще:
Що ви знаєте про таку страву, як локшина ло мейн? По всіх компонентах схожа на хрустку локшину Чоу, але ніжніша та спокійніша. Рецепт нескладний, не вимагає значних зусиль і терпіння. На приготування у вас піде не більше чверті години, а якщо підбирати різноманітні компоненти, щодня ви будете отримувати інший смак їжі. Ло-мейн добре відома всьому світові як “локшина, тушкована з овочами”. Сьогодні в нашому рецепті вона у компанії з ніжним курячим філе. Овочі можна використовувати будь-які з домашніх запасів – це саме той випадок, коли японські рецепти сприяють кулінарним відкриттям через поєднання нових смаків.
Для приготування Ло Мейн з куркою на 4 порції знадобиться:
Загляньте у наші лайфхаки для приготування азіатських страв для приготування курки ло мейн та іншої японської їжі.
Локшина ло мін любить різноманітну подачу, вписані у рецепт соуси можна замінювати іншими, додавати спеції для надання гострого смаку.