Рецепт лапши Ло-Мейн с курицей и овощами Ингредиенты для лапши Ло-Мейн с курицей и овощами Приготовление лапши Ло-Мейн с курицей и овощами Рецепт лапши Ло-Мейн с курицей и овощами
cook_time
Приготування 30 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

 Суші норімакі
Суші норімакі
 Суші буріто
Суші буріто

Рецепт локшини Ло-Мейн із куркою та овочами

Що ви знаєте про таку страву, як локшина ло мейн? По всіх компонентах схожа на хрустку локшину Чоу, але ніжніша та спокійніша. Рецепт нескладний, не вимагає значних зусиль і терпіння. На приготування у вас піде не більше чверті години, а якщо підбирати різноманітні компоненти, щодня ви будете отримувати інший смак їжі. Ло-мейн добре відома всьому світові як “локшина, тушкована з овочами”. Сьогодні в нашому рецепті вона у компанії з ніжним курячим філе. Овочі можна використовувати будь-які з домашніх запасів – це саме той випадок, коли японські рецепти сприяють кулінарним відкриттям через поєднання нових смаків.

Інгредієнти для приготування страви

Для приготування Ло Мейн з куркою на 4 порції знадобиться:

  • 200 г – удон локшина пшенична Katana;
  • 3 ст. л. – соєвий соусКласичний” Katana;
  • 2 ст. л. – соусУнагі Katana;
  • 1 ст. л. олія кунжутна Katana;
  • 300 г – куряче філе;
  • 60 г – цибуля синя;
  • 1 шт. – морква;
  • 80 г – пекінська капуста;
  • 0,5 шт. – перець болгарський;
  • 2 зуб. – часник;
  • 2 ст. л. – олія рослинна;
  • 1 ст. л. – вино біле сухе;
  • за смаком – перець червоний гострий (чилі).

Кроки приготування Ломейн із куркою та овочами

Загляньте у наші лайфхаки для приготування азіатських страв для приготування курки ло мейн та іншої японської їжі.

  1. Локшину приготуємо згідно з рецептурою на упаковці
  2. Куряче філе наріжемо невеликими шматочками
  3. Моркву, болгарський перець, пекинську капусту та цибулю наріжемо довгою соломкою. Часник роздушимо пласким боком ножа, потім подрібнимо ножем. Гострий перець наріжемо дрібними шматочками.
  4. Розігріємо соняшникову олію в сковороді вок та обсмажимо м’ясо
  5. Додамо підготовлені овочі й часник.
  6. Додамо вино, соуси та кунжутну олію
  7. Прогріємо все протягом 2-х хвилин.
  8. Викладемо на тарілку та прикрасимо.

 

Локшина ло мін любить різноманітну подачу, вписані у рецепт соуси можна замінювати іншими, додавати спеції для надання гострого смаку.