Скуштуй ще:
Поживна страва, яку вам захочеться готувати знову і знову – локшина чоу мейн. Легко і швидко готується, рецепт дозволяє експериментувати з інгредієнтами. Комбінації різних овочів створюють букети несподіваних ароматів. Чоу мейн – добре відома у світі їжа, її люблять за хрусткі підсмажені компоненти. Сьогодні в нашому рецепті до них приєднається курочка.
Китайський акцент вносить особливий спосіб приготування страви – овочі обсмажуються в ароматних оліях, потім всі компоненти занурюються в неймовірну суміш паназіатських соусів – і захоплення близьких вашим кулінарним шедевром забезпечене!
На чотири порції чоу мейн з куркою нам потрібні:
Купуючи інгредієнти для рецепта чікен чоу мейн, використовуйте продукти для азіатських страв. Ви їх можете придбати в інтернет-магазинах Prom. ua і Розетка.
Наша страва готова. Сподіваємося, вдалося чудово, і ви готові взяти участь у наступних експериментах із нашими рецептами в японському стилі. Смачного!
Зробити страву близькою за смаком до паназіатської кухні допоможуть лайфхаки для приготування японських страв, користуйтеся секретиками для гурманів.