Рецепт лапши чоу мейн с курицей Ингредиенты для лапши чоу мейн с курицей Приготовление лапши чоу мейн с курицей Рецепт лапши чоу мейн с курицей
cook_time
Приготування 35 хвилин
1200
кКал
Белки
11г
Жиры
9,6г
Углеводы
110г

Скоштуй ще:

 Рецепт овочевого ролу в кунжуті
Рецепт овочевого ролу в кунжуті
 Рецепт місо супу з соєвим сиром тофу
Рецепт місо супу з соєвим сиром тофу

Рецепт локшини чоу мейн з куркою

Поживна страва, яку вам захочеться готувати знову і знову – локшина чоу мейн. Легко і швидко готується, рецепт дозволяє експериментувати з інгредієнтами. Комбінації різних овочів створюють букети несподіваних ароматів. Чоу мейн добре відома у світі їжа, її люблять за хрусткі підсмажені компоненти. Сьогодні в нашому рецепті до них приєднається курочка.

Китайський акцент вносить особливий спосіб приготування страви – овочі обсмажуються в ароматних оліях, потім всі компоненти занурюються в неймовірну суміш паназіатських соусів – і захоплення близьких вашим кулінарним шедевром забезпечене!

Інгредієнти для приготування чікен чоу мейн

На чотири порції чоу мейн з куркою нам потрібні:

  • 250-300 г – удон локшина пшенична Katana;
  • 4 ст. л. – соєвий соус “Преміум” Katana;
  • 1 ч. л. – кунжутна олія Katana;
  • 300 г – філе курки;
  • 100 г – пекінська капуста;
  • 1 шт. – морква;
  • 3 шт. – гриби печериці;
  • 1 зуб. – часник;
  • 1 пучок – зелена цибуля;
  • 5 ст. л. – рослинна олія;
  • 1 ч. л. – цукор.

Купуючи інгредієнти для рецепта чікен чоу мейн, використовуйте продукти для азіатських страв. Ви їх можете придбати в інтернет-магазинах Prom. ua і Розетка. 

Кроки приготування 

  1. Локшину відваримо до стану альденте, згідно зі вказівками на упаковці. 
  2. Куряче філе наріжемо невеликими шматочками. 
  3. Капусту і моркву наріжемо соломкою, гриби четвертинками. 
  4. У розігрітій сковороді вок, на рослинній олії підсмажимо м’ясо. 
  5. Додамо овочі та подрібнений часник, обсмажимо близько 2-х хвилин.
  6. Додамо локшину, соуси, цукор, кунжутну олію та прогріємо все разом ще 1 хвилину.
  7. Прикрасимо страву зеленою цибулею, нарізаною завдовжки 5-7 см.

Наша страва готова. Сподіваємося, вдалося чудово, і ви готові взяти участь у наступних експериментах із нашими рецептами в японському стилі. Смачного!

Зробити страву близькою за смаком до паназіатської кухні допоможуть лайфхаки для приготування японських страв, користуйтеся секретиками для гурманів.