Соба з овочами

Швидко і просто, а головне смачно – рецепт Соба з овочами.

Виявляється, не потрібно володіти кулінарним талантом або мати купу вільного часу для того, щоб створити вишукану страву в домашніх умовах. Ми розповімо вам декілька секретів і покажемо, де взяти найкращі інгредієнти для приготування локшини Соба з овочами.

Перший крок – вибір якісних і натуральних інгредієнтів. Завдяки Katana ви можете бути впевнені в тому, що фінальний результат буде ідеальним. Для двох порцій нам знадобиться:

  • по 40 г – синя цибуля, болгарський перець, печериці, пекінська капуста, морква;
  • 150 г – локшина;
  • 30 г – соєвий соус Katana;
  • 20 г – соус “Унагі” Katana;
  • 25 г – соняшникова олія;
  • Кунжут, зелень і арахіс за смаком.

Отже, розпочнемо приготування Соби з овочами. Рецепт передбачає кілька простих кроків.

  1. Додаємо в каструлю воду, доводимо до кипіння і кидаємо локшину. Ставимо на маленький вогонь і варимо до готовності (точний час зазначено на упаковці). Виймаємо і промиваємо холодною водою, це допоможе уникнути злипання.
  2. Всі овочі нарізаємо тоненькою соломкою і смажимо їх на сковорідці, змащеній олією. Для цього необхідно 1,5 хвилини на середньому вогні.
  3. Тепер додаємо сюди відварену локшину, поливаємо соєвим соусом і соусом Унагі. Фінальний етап приготування займає 1 хвилину.
  4. Прикрашаємо страву кунжутом, арахісом і зеленню (за смаком), ділимо на дві порції і подаємо до столу.

Створіть вдома справжній кулінарний шедевр азіатської кухні всього за 20 хвилин – дуже смачна Соба з овочами не залишить вас байдужими.