Як солити рибу для суші?
Ймовірно, ви знаєте, що для ролів і суші використовують сиру і солону рибу.
Якщо ви впевнені у відмінній якості сирої риби, то її потрібно тільки нарізати. Ми рекомендуємо спочатку заморозити для знищення бактерій.
Солять рибу для того, щоб витягнути воду і ті речовини, що заважають тривалому зберіганню. Сьогодні ми докладно опишемо, як засолити рибу для суші самостійно. Засолка відбувається швидко і просто, завдяки цьому ви зможете в домашніх умовах готувати для близьких суші, роли та інші цікаві страви, використовуючи наші японські рецепти.
Приділіть час вибору хорошої свіжої тушки. Найкраще купувати у великому супермаркеті з великим припливом відвідувачів, де товар довго не залежується. Суші готують з тріски, горбуші, лосося, вугра, тунця. Різниці в процесі засолювання немає. Всього кілька простих кроків:
Подальша підготовка риби для суші полягає в засолюванні.
Ви дізналися, як засолити лосось, горбушу або тріску для суші. Сподіваємося, ви встигли придбати продукти для приготування азійських страв, і вашим близьким сподобаються страви японської кухні, які ви приготуєте.