Широка рисова локшина з телятиною в кунжутному соусі

Кулінарне диво в домашніх умовах – рецепт локшини з телятиною в кунжутному соусі.

Іноді кулінарну майстерність можна порівняти з магією, адже з простих інгредієнтів виходять вишукані і смачні шедеври. Наприклад, ви можете приготувати смачну рисову локшину з телятиною в домашніх умовах всього за 20-25 хвилин. Ми розкажемо вам відмінний рецепт широкої рисової локшини.

Для початку нам потрібні якісні інгредієнти. Це дозволить ідеально слідувати вок рецепту і приготувати вишукану локшину з телятиною. На дві порції необхідно:

  • 150 г – локшина рисова широка Katana;
  • 30 г – морква, печериці, синя цибуля, пекінська капуста;
  • 1 шт. – куряче яйце;
  • 25 г – соняшникова олія;
  • 100 г – телятина;
  • 60 г – соєвий соус “Преміум” Katana;
  • 5 г – кунжутна олія  Katana;
  • 4 г – імбир  і часник.

Настав час розпочати приготування.

  1. Перший крок – відварити локшину (точний час і інструкція вказані на упаковці). Після її необхідно промити під проточною прохолодною водою;
  2. Нарізаємо м’ясо невеликим кубиками, овочі – соломкою, подрібнюємо часник;
  3. Тепер на сковорідку, попередньо политу одією, додаємо м’ясо і смажимо до золотистої скоринки на середньому вогні;
  4. Сюди ж додаємо овочі, гриби, часник і імбир. Смажимо на протязі 1 хвилини;
  5. Фінальний штрих – висипаємо на сковорідку широку рисову локшину, заправляємо соєвим соусом і кунжутною олією. Цей етап триває ще 90 секунд (на середньому вогні).

 

Залишилося вимкнути плиту, розділити страву на дві порції і насолодитися вишуканою вечерею разом зі своєю сім’єю. 

Отримуйте справжнє задоволення від готування і їжі разом з нами.