Роли в кунжуті з вершковим сиром і грибами шиїтаке

Насолода, якої ви заслуговуєте – роли з кунжутом і грибами шиїтаке.

Настав час відкрити для себе японську кухню. Тут є безліч приголомшливих рецептів, які легко можна втілити у себе на кухні. Ми розповімо вам деякі секрети і підкажемо, як приготувати смачні суші з кунжутом і грибами.

Очевидно, що для ідеального відтворення рецепта нам потрібні кращі інгредієнти.

  • 100 г. – рис Katana;
  • 60 мл. – рисовий оцет Katana;
  • 40 г – цукор;
  • 8 г – сіль;
  • 40 г – гриби шиїтаке Katana;
  • 20 г – соус “Унагі” Katana;
  • 2 шт. – водорості норі Katanaі;
  • 100 г – огірок;
  • 80 г – вершковий сир для суші;
  • 20 г – кунжут Katana.

Всього кілька простих кроків відділяють нас від смачних ролів з грибами шиїтаке.

  1. Промиваємо рис під проточною водою. Після, кладемо в каструлю і заливаємо рідиною в пропорції 1:1. Ставимо на середній вогонь, доводимо до кипіння і варимо 15-20 хвилин. Після, вимикаємо і даємо настоятися ще 15 хвилин;
  2. Готуємо в сотейнику заправку, змішуючи сіль, цукор і оцет до однорідного стану;
  3. Додаємо заправку в рис і ретельно перемішуємо;
  4. Заливаємо гриби водою, доводимо до кипіння і варимо протягом 30 хвилин. Вони повинні стати м’якими і ніжними;
  5. Знімаємо їх з вогню, ріжемо соломкою і поливаємо соусом Унагі для маринаду;
  6. Беремо половину листа водоростей норі, розташовуємо їх на столі і викладаємо рис по всій площині, залишаючи вільним тільки один край (десь півтора сантиметри);
  7. По центру викладаємо сир для ролів, огірок, нарізаний соломкою і приготовані гриби;
  8. Розвертаємо лист вільною стороною до себе, змочуємо і звертаємо в формі рулету. Це легко зробити за допомогою спеціальної циновки.
  9. Нарізаємо рулет на 6-8 частин, подаємо до столу разом з імбиром, соєвим соусом і васабі.

Насолоджуйтесь вишуканими ролами в кунжуті з вершковим сиром і грибами шиїтаке.