Локшина з куркою в соусі Теріякі

Ситна страва, всього за півгодини – рецепт вок локшини з куркою.

Якщо вам хочеться смачно поїсти, а часу на приготування особливо немає, то можна обрати страву азіатської кухні. Тут є безліч хороших рецептів, які можна приготувати в домашніх умовах всього за 30 хвилин. Чудовим вибором стане вишукана локшина з куркою в соусі Теріякі.

Перш ніж розпочати приготування страви, нам необхідно придбати якісні інгредієнти. Нижче вказані пропорції для приготування двох:

  • 150 г – пшенична локшина “Удон” Katana;
  • 40 г – морква;
  • 50 г – солодкий болгарський перець, синя цибуля;
  • 30 г – соняшникова олія;
  • 100 г – куряче стегно без кістки;
  • 60 г – соус “Теріякі” Katana;
  • 5 г – часник.

Що ж, залишилося втілити рецепт локшини з курятиною в життя.

  1. Відварюємо локшину в каструлі з окропом на середньому вогні (точний час зазначено на упаковці), а потім відкидаємо на сито і промиваємо під холодною водою;
  2. Нарізаємо овочі соломкою, подрібнюємо часник, а м’ясо нарізаємо кубиками;
  3. Додаємо масло на сковорідку і обсмажуємо курятину. Індикатором готовності буде золотава скоринка;
  4. Тепер насипаємо сюди овочі і смажимо на середньому вогні ще 1 хвилину;
  5. Останній етап – висипаємо локшину і заправляємо соусом Теріякі. Накриваємо кришкою і тушкуємо 1,5 хвилини.

Тепер ви знаєте простий і смачний рецепт локшини. Залишилося розділити страву на порції, подати до столу і відчути справжню кулiнарну насолоду.