Смажений рис з куркою

Кулінарна насолода за 15 хвилин – рецепт смаженого рису.

Деякі вважають кулінарне мистецтво магією, але така магія під силу будь-кому. Особливо, якщо знати деякі секрети. Ми розповімо вам про те, як швидко приготувати смачний і поживний смажений рис.

Перш за все, нам знадобляться якісні та свіжі інгредієнти для приготування рису з куркою. Рецепт розрахований на дві порції:

  • 100 г – курятина без кістки;
  • 30 г – болгарський перець, морква, кукурудза, горошок;
  • 25 г – рослинна олія;
  • 4 г – часник;
  • 75 г – рис Katana;
  • 60 г – соус “Теріякі” Katana.

Розпочинаємо «магiю» готування смаженого рису. Вам потрiбно зробити кілька простих кроків.

  1. Ріжемо курятину на невеликі шматочки і висипаємо її в скороводу, змащену олією. Смажимо на середньому вогні до появи золотистої скоринки;
  2. Нарізаємо овочі соломкою і додаємо на сковороду. Цей етап приготування триває 45 секунд;
  3. Фінальний етап – висипаємо відварений рис в сковороду з підготовленими інгредієнтами і заправляємо соусом. Готуємо на середньому вогні 1 хвилину, періодично помішуючи.
  4. Ділимо страву на дві порції і подаємо до столу. Пам’ятайте про те, що найкраще рис з куркою Теріякі гармонує з арахісом, кунжутом або зеленню. Додавайте їх на свій смак – це допоможе відкрити всі відтінки страви.

Насолоджуйтесь вишуканими азіатськими стравами, які легко готувати вдома.